Site icon NewsIT

“Σαρώνουν” την εθνική οδό για τους ληστές με τα καλάσνικοφ

27.06.2014 | 21:31
“Σαρώνουν” την εθνική οδό για τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Καταδίωξη έγινε το βράδυ της Παρασκευής από τις αστυνομικές αρχές στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, αφού εντόπισαν τους ληστές που νωρίτερα το απόγευμα εισέβαλαν πυροβολώντας με καλάσνικοφ σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Αρχαίας Ολυμπίας, σκορπώντας τον πανικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαντους αδίστακτους δράστες κάπου στην Κόρινθο κι αμέσως ξεκίνησαν καταδίωξη ώστε να τους συλλάβουν.

Η καταδίωξη εκτυλίχθηκε στο ύψος της Κινέττας, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, ενώ στήθηκε και μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας.

Ωστόσο η καταδίωξη δεν στέφθηκε από επιτυχία, αφού οι αστυνομικές αρχές έχασαν το μαύρο όχημα, το οποίο είχαν εντοπίσει νωρίτερα να κινείται ύποπτα, γεγονός που σηματοδότησε το ξεκίνημα της καταδίωξης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστε εγκατέλειψαν το όχημα με το οποίο διέφευγαν στο δάσος της Φολόης, αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση από τις αστυνομικές αρχές ούτως ώστε να εντοπιστούν οι τέσσερις αδίστακτοι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρέθηκαν οι τουρίστες στα Χανιά… σκασμένοι απ’ τη δίψα

Ποινή 12.000 ευρώ στον 74χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονη!

Χαλκίδα: Πανικός με τις εκρήξεις – Γέμισε μαύρους καπνούς η πόλη – Δείτε Φωτό

Φούντωσε το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Μαλεσίνα – Χτυπούν οι καμπάνες σε τρία χωριά που κινδυνεύουν – Οι άνεμοι δυναμώνουν την πύρινη λαίλαπα

“Στέρεψαν” τα ΑΤΜ στα Τρίκαλα! Πανικός και ουρές για… ζεστό χρήμα

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version