Πέμπτη, 3 Οκτ.
21oC Αθήνα

Σε ερημική τοποθεσία βρέθηκε το αυτοκίνητο που διέφυγαν οι ληστές της Ακράτας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το Ι.Χ. αυτοκίνητο γκρι χρώματος, με το οποίο διέφυγαν αρχικά οι δύο ληστές, που εισέβαλαν με βαρύ οπλισμό σε σούπερ μάρκετ, στην παραλία της Ακράτας.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να φύγουν μετά τη ληστεία με λεία 80.000 ευρώ, σύμφωνα με το PatrasTimes, βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία της Ακράτας, όχι πολύ μακριά από το σημείο του περιστατικού.

Έτσι, αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, είναι πως ήταν πολύ καλά μελετημένοι, λειτούργησαν επαγγελματικά και με μεγάλη προσοχή,
ενώ στο σημείο που βρέθηκε το εγκαταλελειμμένο όχημα, σίγουρα είχαν αφήσει κάποιο άλλο μέσο διαφυγής ή τους ανέμενε συνεργός τους.

Οι δύο δράστες περίμεναν στην διπλανή είσοδο του καταστήματος και όταν βρήκαν ευκαιρία εμφανίστηκαν στους υπαλλήλους και με την απειλή όπλων τους ανάγκασαν να τους δώσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο ένας από τους ληστές φορούσε καπέλο και ο συνεργός του κουκούλα. Μετά τη ληστεία μπήκαν στο γκρι αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω της εθνικής προς την Αχαΐα.

Διαβάστε ακόμα:

“Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει σε debate όταν έρθει η ώρα”

Θεσσαλονίκη: Έπισαν τα δύο αδέρφια που χρωστάνε πάνω από 2 εκατομμύρια στο Δημόσιο

Σοβαρός τραυματισμός Βρετανού αλεξιπτωτιστή στο Μάλεμε

Ο Θερμαϊκός έφερε την έντονη μυρωδιά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε