Site icon NewsIT

Σέρρες: Ομολόγησε ότι τη σκότωσε – Βρέθηκαν κρανίο και οστά σε χαράδρα

10.11.2013 | 16:42
Σέρρες: Ομολόγησε ότι τη σκότωσε – Βρέθηκαν κρανίο και οστά σε χαράδρα

Στο σημείο που τους υπέδειξε ο 62χρονος, ο οποίος ομολόγησε χθες τη δολοφονία της 52χρονης από το Πετρίτσι, αστυνομικοί με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων πυροσβεστών της ΕΜΑΚ εντόπισαν ένα κρανίο και οστά.

Μια απόκρημνη χαράδρα στο όρος Μπέλες ερεύνησαν οι αρχές για τον εντοπισμό του πτώματος της 52χρονης από το Νέο Πετρίτσι, η οποία είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Μάιο.

Στο σημείο που τους υπέδειξε ο 62χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της, αστυνομικοί με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων πυροσβεστών της ΕΜΑΚ εντόπισαν ένα κρανίο και οστά.

Αμέσως εστάλησαν για εξέταση προκειμένου να ταυτοποιηθεί αν ταυτίζεται το DNA με αυτό της 52χρονης, καθώς οι αστυνομικοί είχαν λάβει γενετικό υλικό από τον γιο της, τον πατέρα της και από αντικείμενα από το σπίτι τους.

Ο συγχωριανός της, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών. Αργά χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο 62χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της άτυχης 52χρονης, μητέρας δύο παιδιών.

Τι ισχυρίζεται ο 62χρονος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday, ο 62χρονος στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε πως είχαν ερωτικό δεσμό, αλλά το τελευταίο διάστημα τον “απειλούσε” ότι θα το αποκάλυπτε στη σύζυγό του.

Τα ίχνη της 52χρονης χάθηκαν στις 26 Μαΐου. Την ημέρα εκείνη, πήρε γλυκά από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς της, για να επισκεφθεί, όπως είχε πει σε συγγενείς και φίλους, τον πατέρα της στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου νοσηλευόταν.

Από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής, αλλά τα τελευταία τηλεφωνήματα της 52χρονης είχαν γίνει από και προς τον αριθμό του 62χρονου. Για την υπόθεση, συγγενείς της είχαν καταφύγει στην τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεων της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο τούνελ”. Μάλιστα στην εκπομπή είχε μιλήσει και ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είχε πει πως είχε μιλήσει τηλεφωνικά μαζί της την ημέρα της εξαφάνισης, αλλά στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως είχε βγει με την οικογένειά του και γύρισε στο σπίτι του όπου κοιμήθηκε.

Στην περιοχή βρίσκονται από νωρίς υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συντονίζουν τις έρευνες και την προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή η αγνοουμενη μητέρα από τις Σέρρες

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σέλιδα “Τοπικά Νέα”

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε στην Κίσαμο – Τί έδειξε η νεκροψία

Ηράκλειο: Ξεψύχησε εγκλωβισμένη στα συντρίμμια

Ηράκλειο: Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο ψαρά

Εξαπατούσαν χρυσοχόους σε Καβάλα και Δράμα

Θρίλερ με σκάφος που μεταφέρει μετανάστες – Εντοπίστηκε από Super Puma στη Κεφαλονιά

Ηλεία: Βρέθηκε πτώμα άντρα σε χαντάκι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version