Site icon NewsIT

Στην Ευελπίδων η Θέμις Σκορδέλη, η «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισα από τον Άγιο Παντελεήμονα

03.10.2013 | 12:46
Στην Ευελπίδων η Θέμις Σκορδέλη, η «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισα από τον Άγιο Παντελεήμονα

Σε ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε η Θέμις Σκορδέλη, η 52χρονη γυναίκα που είχε στήσει μπίζνες χιλιάδων ευρώ στον Άγιο Παντελεήμονα και είχε βάλει υποψηφιότητα με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012.

Με χειροπέδες στα χέρια, η Θέμις Σκορδέλη, φώναξε φτάνοντας στα δικαστήρια της Ευελπίδων: «145.000 δραχμές σε βιβλιαράκια από 1974; Εμετός της κοινωνίας».

Η 52χρονη συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου δρούσε μαζί με την υπόλοιπη… συμμορία: τον πρώην διοικητή του τμήματος ασφαλείας της περιοχής και τη γυναίκα του.

Η «μαφία του Αγίου Παντελεήμονα» έκανε εμπόριο προϊόντων «μαϊμού» χρησιμοποιώντας αλλοδαπούς!

Η συλληφθείσα, που δηλώνει άνεργη, είχε μάλιστα σε λογαριασμό ποσό ύψους 145.000 ευρώ!

Βίος και πολιτεία

Η γυναίκα αυτή, έχει μεγάλη ιστορία και παρελθόν. Εμφανίστηκε ως αγανακτισμένη πολίτης σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση. Το 2012 κατέβηκε υποψήφια με την Χρυσή Αυγή.

Ήταν κατηγορούμενη σε δίκη για το μαχαίρωμα Αφγανών μεταναστών αλλά η δίκη της είχε πάρει αναβολή 8 φορές γιατί είχε παρουσιάσει βεβαίωση για κατάθλιψη και ψυχικές διαταραχές η οποία ήταν υπογεγραμμένη από τον γνωστό χρυσαυγίτη ψυχίατρο του Δαφνίου, ο οποίος ελέγχεται γιατί έδινε αφειδώς βεβαιώσεις για άδειες οπλοφορίας σε χρυσαυγίτες βουλευτές.

Η 8η αναβολή έγινε καθώς η ίδια και ένας συγκατηγορούμενός της δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, παρά τις διαβεβαιώσεις των δικηγόρων τους. Η υπόθεση είχε αριθμό 1 στο πινάκιο, ενώ πριν την αναβολή της μεταφέρθηκε πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Ως νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 22α Ιανουαρίου του 2014.

Στο σπίτι της χρυσαυγίτισσας βρέθηκαν:

Εκτός από έντυπο υλικό του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», 18 κροτίδες και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι βρέθηκαν σημειώσεις στις οποίες έχει με λεπτομέρειες γραμμένα ταχυδρομικές διευθύνσεις, περιγραφές χώρων – σπιτιού και υπηκοότητα αλλοδαπών, που μένουν στις διευθύνσεις αυτές.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε βιβλιάριο καταθέσεων με 145.000 ευρώ αλλά και σημειώσεις, στις οποίες αναφέρονται δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και τσάντες με προϊόντα μαϊμού απομίμησης και παράνομα CD και DVD!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες και στην “αγανακτισμένη” υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή

Αναζητείται η χρυσαυγίτισα που έγινε γνωστή ως αγανακτισμένη στην τηλεόραση

Ο Κορυδαλλός ετοιμάζεται να υποδεχτεί Μιχαλολιάκο, Λαγό και Πατέλη – Στις 13:00 τελικά η μεταγωγή του Χρήστου Παππά στην Ευελπίδων για να απολογηθεί

Κασιδιάρης: Ξένα κέντρα εξουσίας πίσω από την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

New York Times: Μπούμερανγκ στον Σαμαρά η Χρυσή Αυγή

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Αρχηγός στο πολιτικό αλλά και στο στρατιωτικό κομμάτι της Χρυσής Αυγής!

Άφαντος ο άνθρωπος που ειδοποίησε το τάγμα εφόδου – Παραδόθηκε η γυναίκα του

Κεδίκογλου: Φυσικά και εξέπληξε τον Σαμαρά η απόφαση για Κασιδιάρη, Μίχο, Παναγιώταρο

Η βια που μένει ατιμώρητη – «Αδειάζει» Κασιδιάρη ο δικηγόρος του!

Ποια φώναξε στον Μιχαλολιάκο: Θα τους νικήσουμε τους π@@@@@δες

Με ναζιστικό χαιρετισμό βγήκε από την Ευελπίδων ο Μιχαλολιάκος (VIDEO)

Η στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς μαθαίνει για την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version