Site icon NewsIT

Στον ανακριτή ο σατανιστής της Γλυφάδας – Τι λέει ο δικηγόρος του στο Newsit

19.06.2014 | 13:27
Στον ανακριτή ο σατανιστής της Γλυφάδας – Τι λέει ο δικηγόρος του στο Newsit

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί ο σατανιστής της Γλυφάδας που έκανε θυσία στον Σατανά μια άστεγη γυναίκα. Τι θα ισχυριστεί στην απολογία του. Τι λέει στο Newsit o δικηγόρος του, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και με το βλέμμα χαμηλωμένο έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο σατανιστής, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου προκειμένου να απολογηθεί με υπόμνημα για την αποτρόπαια πράξη του, το βράδυ της Ανάστασης στη Γλυφάδα, που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Τι θα ισχυριστεί ο δικηγόρος του

Οπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης “δεν έχουμε να κάνουμε με σατανιστή δολοφόνο αλλά με βαριά ψυχικά άρρωστο τοξικομανή ο οποίος ταλαιπωρείται απο 14 ετών.

Η οικογένεια του εφράζει τη βαθιά της λύπη για αυτό που έγινε σε βάρος μιας άτυχης και αθωας γυναίκας που αντιμετώπιζε τα δικά της προβλήματα.

Ο 21χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία ενισχύθηκαν από την τοξικομανία. Είχε γίνει απόπειρα εγκλεισμού του σε ίδρυμα καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα από το σχλολείο στο Νταού Πεντέλης και στο Δρομοκαϊτειο. Η οικογένεια του έχει περάσει έναν γολγοθά.

Θα περιμένουμε να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να κατοχυρώσουμε και επιστημονικά αυτό που καθένας μπορεί να καταλάβει με την πρώτη ματιά. Οτι δηλαδή μιλάμε για έναν βαρια ψυχικά άρρωστο” είπε τέλος ο κύριος Κρανιδιώτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγικό! Πως έμεινε μόνη στα χέρια του σατανιστή το μοιραίο βράδυ η άτυχη γυναίκα – Στέκι ανθρώπων χωρίς στέγη το παγκάκι της φρίκης στη Γλυφάδα 

Η πορεία προς τον Εωσφόρο – Πως ο 22χρονος έγινε μέσα σε ένα χρόνο αιμοδιψής λάτρης του Σατανά

Στη γειτονιά του σατανιστή της Γλυφάδας – Ηθοποιός ο πατέρας του – ΦΩΤΟ

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον θάνατο της Φαίης – Ένοχοι Στεφανάκης και Μαριαλένα χωρίς κανένα ελαφρυντικό 

 Η συγκλονιστική εξομολόγηση της αδελφή της Φαίης – Μιλάει πρώτη φορά για την στιγμή που την είδε στο νοσοκομείο

 Ούτε ο Σάντος δεν τους κάνει καλά! “Κοκόρια” Μανιάτης – Τζαβέλλας, πλακώθηκαν στην προπόνηση – “Εμφύλιος” στην Εθνική πριν τον “τελικό” με την Ιαπωνία

Τέρμα οι σεξουαλικές υποσχέσεις! Έκλεισαν το προφίλ της Χιλιανής πορνοστάρ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version