Site icon NewsIT

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 61χρονος για το διπλό φονικό της Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ

21.01.2014 | 15:38
ΦΩΤΟ από το thestival.gr

ΦΩΤΟ από το thestival.gr

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 61χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε χθες με καραμπίνα, δυο άνδρες -πατέρα και γιο- στη Νέαπολη Θεσσαλονίκης.

Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία για τη δολοφονία “έδειχναν” ερωτική αντιζηλία.
Όπως ανάφεραν χθες αυτόπτες μάρτυρες στο Thestival.gr, ο δράστης επιτέθηκε σε πατέρα και γιο με μαχαίρι, στην οδό Κουντουριώτου και στη συνέχεια, όταν περαστικοί προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ο άντρας πυροβόλησε εναντίον των δύο αντρών με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εκτός από τον 61χρονο έχουν συλληφθεί άλλα τέσσερα άτομα. Τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 24 μέχρι 33 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, τα δύο θύματα μαζί με τους τέσσερις νεαρούς συλληφθέντες πήγαν έξω στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να λύσουν προσωπικές τους διαφορές.
Ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί και κάποια στιγμή ξυλοκοπήθηκε τόσο η σύζυγος του 61χρονου δράστη όσο και ο ανήλικος γιος του.

Ο 61χρονος, τότε, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα μέσα από το σπίτι του και πυροβόλησε τον 64χρονο και τον 32χρονο γιο του, που έπεσαν νεκροί. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 64χρονου θύματος εντοπίστηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται…

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις για τη δολοφονία πατέρα και γιου!

Αίμα σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης! Άντρας τυφλωμένος από τη ζήλια σήκωσε την καραμπίνα και σκότωσε πατέρα και γιο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ “ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ” ΤΟΥ NEWSIT

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version