Site icon NewsIT

“Συγκάτοικοι” στο Δομοκό χρυσαυγίτες, “Πυρήνες” και 17Ν

11.07.2014 | 08:05
“Συγκάτοικοι” στο Δομοκό χρυσαυγίτες, “Πυρήνες” και 17Ν

Μετά την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, του ένατου βουλευτή που οδηγήθηκε στη φυλακή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενδιαφέρον έχει η επερχόμενη "συγκατοίκηση" των χρυσαυγιτών με τους καταδικασμένους για τρομοκρατία.

Αυτό θα γίνει στις φυλακές Δομοκού, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε υψίστης ασφαλείας, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, όλα τα προφυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής (πλην των 9 βουλευτών της που είναι προφυλακισμένοι) θα μεταφερθούν στις φυλακές Δομοκού.

Είναι 35 οι χρυσαυγίτες που σήμερα είναι προφυλακισμένοι σε διάφορες φυλακές, ανάμεσά τους και ο Γιώργος. Ρουπακιάς που έχει ομολογήσει δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στις ίδιες φυλακές θα μεταφερθούν και τα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς», τα φυλακισμένα μέλη της 17Ν, διάφοροι άλλοι που έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί για τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά και επικίνδυνοι εγκληματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού – Συγκρατούμενοι ήρθαν στα χέρια – Νεκρός ο ένας, στο νοσοκομείο Λαμίας ο άλλος

Στον Κορυδαλλό ο Κασιδιάρης – Γιατί αποφάσισαν να τον προφυλακίσουν

Προφυλακιστέος ο Ηλίας Κασιδιάρης – Τί είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πριν απολογηθεί – Γιατί “απέλυσε” τον δικηγόρο του πριν πάει στο Εφετείο

Στα όρια οι σχέσεις Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη; Γιατί άλλαξε δικηγόρο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής λίγο πριν μπει στο Εφετείο;

Η μοναξιά του Κασιδιάρη! Μόνος κι έρημος στο Εφετείο για να απολογηθεί

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version