Site icon NewsIT

Συμπλοκές στο Τάε Κβον Ντο μεταξύ μεταναστών! “Συλλήψεις και απελάσεις” προαναγγέλλει ο Μουζάλας!

12.12.2015 | 13:40
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συμπλοκές ανάμεσα σε Μαροκινούς και άλλους πρόσφυγες έγιναν στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο στο Φαληρο, μετά από περιστατικά κλοπών μεταξύ τους! Για συλλήψεις και απελάσεις κάνει λόγο ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τις συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών, με τους αστυνομικούς να απομακρύνουν όσους θεωρούσαν πως έκαναν τις κλοπές και ευθύνονταν για τις φασαρίες.

Ήδη, δυνάμεις της αστυνομίας έχουν καταφθάσει στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

 

Εδώ να σημειώσουμε πως υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά κλοπών από Μαροκινούς, ενώ οι επεμβάσεις των ΜΑΤ έγιναν και για να διαχωρίσουν τους πρόσφυγες. Να τους συγκεντρώσουν δηλαδή κατά φυλή για να μη δημιουργούνται εντάσεις, καθώς μαζί με τους μετανάστες μεταφέρονται και τα διακρατικά τους προβλήματα.

Τι απαντά όμως ο Γιάννης Μουζάλας σχετικά με τα περιστατικά κλοπών κυρίως από Μαροκινούς;

Συλλήψεις προαναγγέλλει ο Μουζάλας!

Άμεση λύση στα αυξανόμενα περιστατικά βίας που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στους χώρους φιλοξενίας μεταναστών στην πρωτεύουσα, όπως για παράδειγμα στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, είναι έτοιμος να δώσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Στις 14:00 το μεσημέρι αναμένεται να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο ο Γιάννης Μουζάλας

Ο Γιάννης Μουζάλας μίλησε τηλεφωνικά σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο και παραδέχθηκε πως μεταξύ των ανθρώπων που έχουν φτάσει στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά εγκληματικά στοιχεία.
“Αυτό αποδεικνύεται από τα συνεχή περιστατικά και τα γεγονότα”, τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Υπάρχουν προφανώς ανάμεσά τους κάποιοι οι οποίοι διαπράτουν εγκλήματα. Αυτό δεν πρέπει να χαρακτηρίζει την τεράστια μάζα των ανθρώπων των ταλαιπωρημένων κι εμείς πρέπει να το σταματήσουμε. Σήμερα αρχίζουν συλλήψεις και διοικητικές απελάσεις για αυτούς τους ανθρώπους“.

Τόνισε ακόμη πως δεν θα αφεθούν ελεύθεροι όσοι συλληφθούν, λέγοντας συγκεκριμένα πως “θα εφαρμοστούν οι νόμοι όπως για οποιονδήποτε άλλο εγκληματία είτε είναι Έλληνας, είτε Μαροκινός, είτε Γάλλος“.

Σε σχέση τώρα με την καθυστέρηση που παρατηρείται στις επεμβάσεις των αρχών, ο υπουργός δήλωσε πως “είναι ιδιαίτερα λεπτό το πώς επιχειρεί η αστυνομία σε τέτοιους χώρους με πολλούς ανθρώπους, χωρίς να γίνει αιματοχυσία”.

Τέλος, αναφορικά με τα σχόλια του πρωθυπουργού κατά δημάρχων στην Αττική από το βήμα της Βουλής, ο Γιάννης Μουζάλας διευκρίνισε  πως “με τους δημάρχους οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές, ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε σε συνεργασίες, που είναι άψογες, αλλά σε τυχόν αντιδράσεις”.

Ένας Μαροκινός απείλησε να αυτοκτονήσει!

Παράλληλα, ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Ένας Μαροκινός υποστήριζε ότι του κλέψανε το εισιτήριο για το λεωφορείο και το κινητό του τηλέφωνο. Αυτή ήταν η αιτία και το αποτέλεσμα είναι να βρεθεί με ένα ξυραφάκι και να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του!

Όλα αυτά έγιναν στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το εισιτήριο το είχε πάνω του, ενώ το κινητό του βρέθηκε στα πράγματά του.

Ακολούθησε μία μικρή ένταση η οποία δεν πήρε έκταση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μίλτος Σακελλάρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version