Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς και Έλληνες τα ξημερώματα στον Γέρακα – Βγήκαν μαχαίρια και πιστόλια

Συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς και Έλληνες τα ξημερώματα στον Γέρακα – Βγήκαν μαχαίρια και πιστόλια

Αιματηρή η συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς τα ξημερώματα στον Γέρακα. Έξι άτομα μεταφέρθηκαν σε Σισμανόγλειο και Ερυθρό, ένας από τους τραυματίες έχει τραύμα από σφαίρα στο λαιμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του επεισοδίου είναι οι οικονομικές διαφορές.

Το πάρκο στην οδό Δομοκού στον Γέρακα μετατράπηκε σε πεδίο συμπλοκής ανάμεσα σε Αλβανούς και Έλληνες τα ξημερώματα. Η συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι τραυματίες έχουν χτυπηθεί με μαχαίρια ή κατσαβίδια και άλλα αντικείμενα ενώ ένας εκ των τραυματιών, ελληνικής καταγωγής φέρει τραύμα στο λαιμό από σφαίρα. Στο σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πιστόλι το οποίο έχει μεταφερθεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Ερυθρός Στραυρός και Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Σισμανόγλειου, Εμμανουήλ Κουταλά, τρεις τραυματίες έφτασαν στο νοσοκομείο με ταξί. Αν και δεν εφημέρευε το νοσοκομείο κινητοποίησε τον μηχανισμό του καθώς ο ένας εκ των τραυματιών είχε διαμπερές τραύμα στο λαιμό.

Αυτή τη στιγμή λέει ο διοικητής του νοσοκομείου στο Newsit.gr ο άνδρας βρίσκεται στη εντατική διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Τα αλλά δυο άτομα, καταγράφηκαν και πήγαν στον ερυθρό Σταύρο.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της συμπλοκής. Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν ότι από τις πρώτες μαρτυρίες των εμπλεκόμενων που έχουν τραυματιστεί ελαφρά προκύπτει ότι αιτία της συμπλοκής ήταν οικονομικές διαφορές μεταξύ των αντίπαλων ομάδων , ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Κάποιοι μιλούν ακόμη και για διαδικτυακό “ραντεβού” μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Στη συμπλοκή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, συμμετείχαν περισσότερα από 20 άτομα.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου/Ε. Μιλή

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις