Έγκλημα

Συνέλαβαν καταζητούμενο της Ιντερπόλ στο “Ελ.Βενιζέλος”

Συνελήφθη 45χρονος από το Μαυροβούνιο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ Μαυροβουνίου.

Η Αγγελία ζητούσε τη σύλληψη και έκδοσή του στις Αρχές Μαυροβουνίου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, το οποίο τέλεσε την 19-4-1995 και για το οποίο του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης δεκατριών ετών.
 
Ο 47χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε πλαστά Δελτίο Ταυτότητας και Άδεια Ικανότητας Οδήγησης Ρουμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κιλκίς: Χειροπέδες σε Σέρβο καταζητούμενο από την Ιντερπόλ

Θρίλερ! Δεινός σκοπευτής απέδρασε από φυλακή υψίστης ασφαλείας της Γαλλίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα