Έγκλημα

Συνεχίζει να προκαλεί ο προπονητής που βίασε την 11χρονη – «Είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της»

Ερωτευμένος μέχρι και σήμερα με την αθλήτρια ιστιοπλοΐας δηλώνει μέχρι και σήμερα ο 38χρόνος προπονητής ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της, όταν αυτή ήταν 11 χρονών

Ο κατηγορούμενος για τρία κακουργήματα, (βιασμό κατ´ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ´ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια) επαναλαμβάνει ότι είχε σχέση με την ανήλικη τότε αθλήτρια καθώς και τη συναίνεση της.

Σε κάθε περίπτωση, ο 38χρονος τοποθετεί τα γεγονότα περίπου ένα έτος αργότερα απ ότι λέει κοπέλα. Όσον αφορά την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου είτε οι πράξεις που του καταλογίζονται έγιναν ενώ η ανήλικη ήταν 12 είτε 13 ετών, αυτή παραμένει ίδια για εκείνον. 

Ως μάρτυρες υπεράσπισής του ο πρώην προπονητης έχει προτείνει τους γονείς του οι οποίοι επίσης καταθέτουν σήμερα στην 16η ανακρίτρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα