Site icon NewsIT

Τα ένοχα μυστικά πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στο “hot spot” της Μαλακάσας

01.10.2018 | 18:33
Τα ένοχα μυστικά πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στο “hot spot” της Μαλακάσας

Τα καλά κρυμμένα -και κυρίως ένοχα- μυστικά του Hot Spot στην Μαλακάσα φαίνεται πως αποκάλυψε η συμπλοκή μεταξύ Σύρων και Αφγανών, και ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός Σύρου.

Η συγκλονιστική λεπτομέρεια που συντάραξε ακόμα και τους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, είναι το γεγονός πως οι δολοφόνοι του άτυχου πρόσφυγα του είχαν σφηνώσει στο στόμα ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Σύρου πρόσφυγα, εκτιμούν πως η συμπλοκή έγινε με αφορμή τα παιχνίδια κυριαρχίας στο hot spot της Μαλακάσας. Δηλαδή ποιος θα έχει το πάνω χέρι, κυρίως στην διακίνηση ναρκωτικών στο εσωτερικό του καταυλισμού, αλλά και τα καλύτερα πόστα.

Το χρονικό της άγριας συμπλοκής

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε έπειτα από την μακροχρόνια κόντρα και τις θρησκευτικές διαφορές Σύρων και Αφγανών, την οποία έφεραν μαζί τους από τους τόπους τους, και οι οποίες αφορούν ακόμα και στην τήρηση τον νόμων του Ραμαζανίου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια ομάδα Σύρων πέταξε έναν ζωντανό σκύλο στο κατάλυμα ενός Αφγανού που φέρεται να παίζει ηγετικό ρόλο μεταξύ των συμπατριωτών του. Η κίνηση αυτή θεωρείται προσβλητική για έναν Αφγανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση αντίδραση.

Αυτό ήταν η αφορμή να προκληθεί η συμπλοκή,  στην οποία βρέθηκαν αντίπαλοι πάνω από 100 άτομα και μάλιστα συνεπλάκησαν με ιδιαίτερη αγριότητα μεταξύ τους. Αποτέλεσμα ήταν ένα άτομο να χάσει τη ζωή του ενώ χρειάστηκε η επέμβαση τις ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην συνέχεια όλοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσουν καταθέσεις και να παρθούν δακτυλικά αποτυπώματα, μια διαδικασία που στην κυριολεξία πολλές ώρες, ενώ χρειάστηκαν πέντε διερμηνείς προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version