Site icon NewsIT

Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα ενός από τους ληστές της Κορίνθου στο λευκό φορτηγάκι

08.04.2013 | 16:05
Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα ενός από τους ληστές της Κορίνθου στο λευκό φορτηγάκι

Από την πρώτη εξερεύνηση που έγινε στο λευκό φορτηγάκι στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας προκύπτει η ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του δραπέτη των φυλακών Τρικάλων κι επικίνδυνου κακοποιού Ermal Drebata ή Lita, που εμπλέκεται στη ληστεία της ταβέρνας στη Μάνδρα Αττικής και στο θάνατο της 25χρονης Κατερίνας.

Το λευκό φορτηγάκι μεταφέρθηκε χθες, Κυριακή, από την Μάνδρα Αττικής που εντοπίστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας όπου τελικά ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του δραπέτη των φυλακών Τρικάλων κι επικίνδυνου κακοποιού Ermal ή Lita Drebata.

Η αστυνομία είχε εντοπίσει το λευκό φορτηγάκι από την περασμένη Πέμπτη και το παρακολουθούσε διακριτικά για τρεις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το λευκό φορτηγάκι είχε κλαπεί από γραφείο τελετών στον Άσσο Κορινθίας την προηγούμενη Κυριακή 31 Μαρτίου. Αρχικά οι δράστες είχαν επιχειρήσει να κλέψουν την νεκροφόρα όμως την επέστρεψαν γιατί δεν είχε βενζίνη.

Με το λευκό φορτηγάκι επέστρεψαν στην Αθήνα από τον Άσσο Κορινθίας και συγκεκριμένα στην γνώριμη γι΄αυτούς περιοχή της Μάνδρας Αττικής όπου είχαν διαπράξει τη ληστεία στην ταβέρνα.

Αποτυπώματα του Drebata Ermal ή Lita καθώς και του Marian Kola ή Kolia ή Golia ή Marko είχαν βρεθεί και στο Subaru Forester που είχε κλαπεί από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που έκαναν τη ληστεία στη Μάνδρα Αττικής και ακολούθησε η αιματηρή καταδίωξη με την αστυνομία κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα η 25χρονη Κατερίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε το ύποπτο λευκό φορτηγάκι – Εξετάζεται αν το χρησιμοποίησαν οι δραπέτες των Τρικάλων

«Καθαρή» η… νεκροφόρα

Οπλισμένοι και επικίνδυνοι – Ποιοί είναι οι 2 δραπέτες από τα πυρά των οποίων έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα

Κορινθία: Η ομολογία του Αλβανού δραπέτη που ταυτοποιήθηκε για τη δολοφονία της άτυχης Κατερίνας

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ σε όλη τη χώρα για τους αδίστακτους δολοφόνους της Κατερίνας

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας – Θρήνος στην κηδεία της 25χρονης Κατερίνας που “έσβησε” από τα πυρά των κακοποιών – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός για λευκό φορτηγό πιθανότατα με τους δολοφόνους της 25χρονης Κατερίνας!

108 χρόνια κάθειρξη είχε ο 2ος δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων που ταυτοποιήθηκε

Ταυτοποιήθηκε άλλος ένας δραπέτης των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή κατά την οποία έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα

Νίκησε τη λευχαιμία, τη σκότωσαν οι ληστές – Η απίστευτη ιστορία της 25χρονης από την Κόρινθο

Ξεπερνάει τον ανθρώπινο νου η δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας – Φωτό

“Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα” – Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα της 25χρονης που σκοτώθηκε στη συμπλοκή στην Κόρινθο

25χρονη Ελληνίδα νεκρή από σφαίρες αλλοδαπών ληστών στην Κόρινθο – Με αυτό το αυτοκίνητο ξέφυγαν από τους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version