Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Το χτύπημα των 150.000€ – Ανέβηκαν με περούκες στο μπαλκόνι του διαμερίσματος!

03.06.2014 | 11:37
ΦΩΤΟ από seleo.gr

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Οι δράστες όχι μόνο κατάφεραν να τρυπώσουν στο διαμέρισμα, αλλά κατάφεραν να ανοίξουν γρήγορα και το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα...

Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός για κοπή μετάλλων που χρησίμευε για διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων και η χρήση μέσων μεταμφίεσης (περούκες), αποτέλεσαν τα κύρια χαρακτηριστικά σπείρας διαρρηκτών, η οποία εξαρθρώθηκε από την πολύμηνη έρευνα αστυνομικών.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής, 7 Έλληνες, μεταξύ των οποίων και μια 26χρονη γυναίκα. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία των Διακεκριμένων Κλοπών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η σπείρα των διαρρηκτών, τον Ιούλιο του 2012, αφού εφοδιάστηκε με τον κατάλληλο εξοπλισμό καταρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος και παραβίασε την μπαλκονόπορτα σπιτιού, 44χρονου ιδιοκτήτη.

Στο εσωτερικό του διαμερίσματος, οι διαρρήκτες εντόπισαν και διέρρηξαν με χρήση φιαλών οξυγόνου και υγραερίου ένα χρηματοκιβώτιο, απ΄όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ύψους 150.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Αφού ερεύνησαν το υπόλοιπο σπίτι, αφαίρεσαν επιπλέον δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μία φωτογραφική μηχανή. Σύμφωνα με το seleo.gr, το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής από τον τόπο της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Αποκάλυψη για τον θάνατο της γυναίκας στο εξοχικό της – Το μοιραίο λάθος που της στοίχισε τη ζωή!

Μυτιλήνη: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό εκπαιδευτικό – Έπεσε από το μπαλκόνι και ”καρφώθηκε” στα κάγκελα του πρώτου ορόφου (Βίντεο)!

Λάρισα: ”Η Μυρτώ κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους” – Σε απόγνωση η μητέρα της άτυχης κοπέλας (Βίντεο)!

Σκορπιός: Οι ποζές και η συνέντευξη της Ε.Ριμπολόβλεβα – Ο άγνωστος διάλογος με την Αθηνά Ωνάση (Φωτό)!

Κρήτη: Σάρωσε στις εκλογές ο συμπέθερος του Γ.Παπανδρέου – Τι του είπε ο πρώην πρωθυπουργός!

Λαμία: Συγκλονίζουν τα δάκρυα της γιαγιάς που έχασε 4.400€ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – Έμεινε μόνη να κλαίει στη μέση του δρόμου!

Εύβοια: Πού φαντάζεστε ότι τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία με την άστεγη γυναίκα; – Δείτε την απάντηση με εικόνες!

Μύκονος: Απολαύστε τον πιο ξέφρενο πανηγυρισμό υποψήφιου στις εκλογές – Δείτε το βίντεο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version