Site icon NewsIT

Θράσος από νέο τάγμα της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα – Είχαν εγκλωβιστεί ασθενείς και μικρά παιδιά

10.04.2014 | 21:44
Θράσος από νέο τάγμα της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα – Είχαν εγκλωβιστεί ασθενείς και μικρά παιδιά

 Κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τεράστια δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την εγκληματική της δράση, φαίνεται πως κάποιοι έχουν απύθμενο θράσος και επανέρχονται στα παλιά τους λημέρια.

O λόγος για μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο NewsIt ο γραμματέας των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, σήμερα θυμήθηκαν ξανά τα τάγματα εφόδου.

Ο κ. Κανάκης περιέγραψε στο NewsIt πως σήμερα μία ομάδα περίπου 30 χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια πορείας τους που πραγματοποιούσαν στο Πέραμα, κατέληξαν στα κοινωνικά ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου.

Τότε και με θράσος άρχιζαν να φωνάζουν διάφορα ρατσιστικά συνθήματα κατά των Γιατρών του Κόσμου και των μεταναστών ασθενών. Εκείνη την ώρα στο ιατρείο υπήρχε μεγάλος αριθμός ασθενών και ιδιαίτερα παιδιών που πανικοβλήθηκα.

Επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα οι γιατροί να τρέξουν και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα, έτσι ώστε να εμποδίσουν τυχόν απόπειρά τους να εισέλθουν στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Δεν είμαστε ναζιστές, δεν υπάρχουν τάγματα εφόδου” – Τι είπαν στις απολογίες τους οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο ντοκουμέντο! Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια!

Ta sms των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που ενημέρωναν τον Λαγό για τις επιθέσεις

Το Κερατσίνι μετά την καταδρομική επίθεση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version