Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Θύμα σατανιστή η άστεγη που δολοφονήθηκε με μανία ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα – 21 ετών ο δράστης, ετοίμαζε κι άλλη θυσία στον Σατανά!

Θύμα σατανιστή η άστεγη που δολοφονήθηκε με μανία ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα – 21 ετών ο δράστης, ετοίμαζε κι άλλη θυσία στον Σατανά!

– Αμετανόητος δηλώνει ο νεαρός σατανιστής της Γλυφάδας που οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα
– Ήθελε να κάνει κι άλλη θυσία στον Σατανά στις 21 Ιουνίου
– Στο παγκάκι που δολοφόνησε την άστεγη γυναίκα είχε γράψει με το αίμα του τον αριθμό 666 και είχε σχηματίσει έναν ανάποδο σταυρό
– Είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της άτυχης γυναίκας για να μην μπορεί να αναγνωριστεί
– Φέρεται να είχε ομολογήσει το έγκλημά του στους γονείς του

Σοκαριστική τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας μιας 40χρονης άστεγης γυναίκας ανήμερα του Πάσχα στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί από περαστικούς νεκρή σε παγκάκι του πάρκου που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, με το σώμα της καλυμμένο από χαρτόκουτα και το κεφάλι της πολτοποιημένο από τον δολοφόνο της προκειμένου να μην αναγνωριστεί.

Σχεδόν δυο μήνες μετά, η αστυνομία εξιχνίασε το αποτρόπαιο έγκλημα και σήμερα αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις για τη δολοφονία.

Δράστης είναι ένας 21χρονος άνδρας, κάτοικος Γλυφάδας και λάτρης του Σατανά. Ο νεαρός συνελήφθη και ομολόγησε ότι ανήμερα της ημέρας του Πάσχα πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα για να την κάνει θυσία στον Σατανά!

Στο παγκάκι όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, ο νεαρός σατανιστής είχε γράψει με το αίμα του τον αριθμό 666 και είχε σχηματίζει έναν ανάποδο σταυρό.
Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν δήλωσε αμετανόητος και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, προετοίμαζε και νέα θυσία στον Σατανά!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβεία του και έλεγε πως μόνο ο Σατανάς μπορούσε να του καλύψει το κενό που ένιωθε. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, την ίδια μέρα που θυσίασε στον Σατανά τη γυναίκα, γύρισε σπίτι του κι ομολόγησε στους γονείς του τι είχε κάνει αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν.
Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος ηθοποιός κι ο δράστης έχει έναν μικρότερο αδερφό.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, τον παρακολουθούσε εδώ και καιρό.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το πτώμα του θύματος είχε βρεθεί από περαστικούς σε παγκάκι στην πλατεία δίπλα από την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Το σώμα της ήταν καλυμμένο με χαρτόκουτα, ενώ ο δολοφόνος είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της για να μην αναγνωριστεί.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει μια βαριά πέτρα για να σκοτώσει το θύμα του. Αρχικά, την χτύπησε δυνατά στο κεφάλι για να χάσει τις αισθήσεις της.

Η 40χρονη λευκή γυναίκα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία στο πτώμα, είχε δεχθεί αρχικά ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.
Στη συνέχεια κάθισε επάνω στην αναίσθητη γυναίκα και άρχισε με μανία να τη χτυπά με την πέτρα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος εδώ και 20 ημέρες ο σατανιστής Μάνος Δημητροκάλης

Το “βαθύ λαρύγγι” που έκαψε τους βαρόνους της ηρωίνης

Ρόδος: Έκαψαν ζωντανό στο σπίτι του, τον διάσημο ”Greek καμάκι”…

Χειροπέδες σε πασίγνωστους επιχειρηματίες της νύχτας

Βόμβα από το ΣτΕ για τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς! Κατασχέσεις για οφειλές κι ας μην ξέρει τίποτα ο δικαιούχος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε