Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Το πάρτι… φοροδιαφυγής καλά κρατεί! 48ωρα “λουκέτα” σε επιχειρήσεις που… ξέχασαν να κόψουν αποδείξεις

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι φορολογικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις
– Κλειστές για δύο ημέρες οι επιχειρήσεις που δεν έκοβαν αποδείξεις
– Τι αναφέρουν πηγές από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει κι όμως οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων δείχνουν… αμετανόητοι, συνεχίζοντας να μην κόβουν αποδείξεις.

Οι φορολογικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, γίνονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη τη χώρα, διαπιστώνοντας παραβάσεις.

Σύμφωνα με πηγές από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων μπήκε 48ωρο λουκέτο σε παραλιακό μπαρ που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο, καθώς μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 12 αποδείξεις.
Επίσης, σε έλεγχο σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη στη διάρκεια των τελευταίων 3 ημερών. Η συγκεκριμένη επιχείρηση θα σφραγιστεί από αύριο και για 48 ώρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταθούν οι έλεγχοι στις επιχειρήσεις ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Αναφορικά με το πρόσφατο συμβάν στη Λίνδο της Ρόδου, όπου μετά από πολλά παράπονα τουριστών για μη χορήγηση αποδείξεων από τους ιδιοκτήτες των γαϊδουριών και υπερβολικές χρεώσεις μέχρι και 15 ευρώ, πηγές της ΓΓΔΕ αναφέρουν ότι μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο Σύλλογος που έχει την σχετική εκμετάλλευση δεν έχει προχωρήσει καν σε έναρξη εργασιών στην εφορία.

Δείτε σχετικό βίντεο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε