Site icon NewsIT

Τον έσφαξαν στη μέση του δρόμου στο Κερατσίνι

15.05.2013 | 09:21
Τον έσφαξαν στη μέση του δρόμου στο Κερατσίνι

Ξημερώματα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του έπεσε θύμα ο άτυχος 47χρονος από το Κερατσίνι. Οι ληστές δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με μαχαίρι και να τον σκοτώσουν

Λίγο μετά τις τέσσερις ο 47χρονος ξεκίνησε για την ιχθυόσκαλα. Ο δράστης ή οι δράστες πιθανότατα του επιτέθηκαν με σκοπό τη ληστεία.

Ο άτυχος άνδρας μόλις είχε βγει από το σπίτι του στην οδό Τραπεζούντος όταν δέχθηκε την επίθεση. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

Ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από την πόρτα του σπιτιού του όταν δέχθηκε την επίθεση. Είχε μαζί του 3.000 ευρώ για να αγοράσει ψάρια για το κατάστημα που διατηρεί στην Αγία Βαρβάρα.

Τα χρήματα ήταν και ο στόχος των δραστών. Όμως ο άνδρας φαίνεται πως αντιστάθηκε. Τότε φαίνεται δέχθηκε δύο με τρία χτυπήματα από μαχαίρι στο στήθος.

Ο δράστης ή οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Δεν πήραν τα χρήματα. Ο άτυχος άνδρας κατάφερε να φτάσει μεχρι την είσοδο του σπιτιού και να ζητήσει βοήθεια.

Δυστυχώς μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο είχε εκπνεύσει οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν παιδί σε ξενοδοχείο – Το άφησαν να χαροπαλεύει αιμόφυρτο!

Σκουριές: Ο ύποπτος με το μηχανάκι στο επίκεντρο των ερευνών για τον τραυματισμό του Αστυνομικού

‘Ετσι μου επιτέθηκαν και με χαράκωσαν – ΒΙΝΤΕΟ: Ο 14χρονος περιγράφει τις στιγμές που έζησε στα χέρια των βασανιστών του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version