Site icon NewsIT

Τρόμος για γυναίκα στη Βούλα – Η οικιακή βοηθός έβαλε στο σπίτι τρεις κουκουλοφόρους

18.12.2015 | 13:29
ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Πάγωσε η άτυχη γυναίκα. Απόγευμα Τετάρτης ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους ληστές μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Βούλα. Χωρίς να το ξέρει είχε βάλει... δούρειο ίππο στο σπίτι της, η οικιακή βοηθός που εμπιστευόταν έβαλε τους κακοποιούς μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μαζί τους...

Σύμφωνα με γείτονες της που μίλησαν στο newsit.gr η 50χρονη γυναίκα ήταν αρκετά απομονωμένη και προτιμούσε να ζει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των “περαστικών”.

Όσοι την είχαν δει μας μιλούν για μια εύπορη γυναίκα η οποία έκανε διαρκώς ταξίδια και δεχόταν αρκετό κόσμο στο σπίτι της. Ένοικοι της πολυκατοικίας μιλώντας στο newsit.gr έκαναν λόγο για μια πολύ σοβαρή κυρία, η οποία επέλεγε να ζει μόνη της στο διαμέρισμα της.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε, στον 2ο όροφο, ζούσε μαζί με την οικιακή της βοηθό, την οποία είχε εμπιστευτεί και είχε δίπλα της εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η συγκεκριμένη γυναίκα εμπιστεύτηκε λάθος άτομο, καθώς η Γεωργιανή, που ισχυριζόταν πως ήταν από το Καζακστάν, άνοιξε την πόρτα στις επτά η ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, σε τρεις κακοποιούς, οι οποίοι φορώντας κουκούλες ανέβηκαν στο οροφοδιαμέρισμα και με απειλές και βία απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ και διέφυγαν χωρίς καμία ενόχληση, μαζί με την οικιακή βοηθό.

Ακούσατε την περιγραφή της ίδιας της γυναίκας στο newsit.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version