Site icon NewsIT

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία με καλάσνικοφ σε χρυσοχοείο στον Τύρναβο

10.07.2014 | 06:41
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία με καλάσνικοφ σε χρυσοχοείο στον Τύρναβο

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που τράβηξε ένας περαστικός από το κινητό του τηλέφωνο, δημοσιεύτηκε σήμερα, Τετάρτη και δείχνει λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που αδίστακτοι ληστεύουν δύο χρυσοχοεία στον Τύρναβο, υπό την απειλή των καλάσνικοφ.

Όλα έγιναν περίπου στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, όταν μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών, τέσσερις ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ αλλά και… περίσσιο θράσος σπάνε με βαριοπούλες τις τζαμαρίες δύο χρυσοχοείων, που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Όπως φαίνεται από το ερασιτεχνικό βίντεο, ο ένας ληστής είχε το ρόλο του… τσιλιαδόρου, έτοιμος να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους αν οτιδήποτε πήγαινε στραβά.

Οι κάτοικοι που είναι αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, αποδοκιμάζουν έντονα τους ληστές, ενώ ένας από αυτούς πέταξε ένα τασάκι στον τσιλιαδόρο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή τον σημάδεψε με το καλάσνικοφ.

Λίγο αργότερα, οι συνεργοί τους βγήκαν από τα κοσμηματοπωλεία, έχοντας σε μαύρες σακούλες τη λεία τους κι έφυγαν, δυστυχώς, σαν… κύριοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαλκίδα: Πατέρας έδειρε διαιτητή σε παιδικό αγώνα μπάσκετ! Φωτο

Νέο βίντεο με τον κροκόδειλο! Κολυμπάει παρέα με… τρεις πάπιες!

Ηράκλειο: Ναρκωτικά, τοκογλυφία, εκβιασμοί και… συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τη Μύκονο… Ελούντα ο Κριστιάνο, αγκαλιά με κρητικιά τραγουδίστρια – Φωτό

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version