Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Βοά η Κέρκυρα για ξυλοδαρμό φοιτήτριας από αστυνομικό

Βοά η Κέρκυρα για ξυλοδαρμό φοιτήτριας από αστυνομικό
Ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κέρκυρας Γιώργος Καλούδης

Σάλος έχει προκληθεί στην Κέρκυρα από την δημόσια καταγγελία σοκ του πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου Γιώργο Καλούδη (κεντρική φωτό), που ανέφερε ότι έγινε αποδέκτης καταγγελίας με «πρωταγωνιστή νεαρό αστυνομικό ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε την φοιτήτρια φίλη του αλλά η ενέργειά του παρέμεινε στο απυρόβλητο»…

Ο κ. Καλούδης, όπως συνηθίζει μια φορά την εβδομάδα βγαίνει live στην προσωπική του σελίδα στο facebook και θίγει on camera τα «κακώς κείμενα» της πόλεως καθώς φέρει και άλλη μια ιδιότητα, αυτήν του δημοτικού συμβούλου.

Υπονοούμενα για «συγκάλυψη» 

Έτσι λοιπόν στην τελευταία του εμφάνιση ο κ. Καλούδης απευθυνόμενος στον διοικητή Ιονίων Νήσων της αστυνομίας που έχει και ως έδρα την Κέρκυρα, αναρωτήθηκε δημόσια λέγοντας τα εξής: «Είναι αλήθεια κύριε ταξίαρχε, ότι αστυνομικός έδειρε άγρια την σύντροφό του; Και τι «παρενέργειες» ή επιπτώσεις είχε;». Βέβαια με την αναφορά που πρόσθεσε: «κ. ταξίαρχε, εξ Αγρινίου ορμώμενε …», ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, αφήνει έναν σοβαρό υπαινιγμό καθώς στο νησί υπηρετεί επί σειρά ετών και άλλος ανώτερος αξιωματικός [μη Κερκυραίος], στον οποίο και υπάγεται ο αστυνομικός που φέρεται να έδειρε την σύντροφό του.

Εργαζόμενη σε καφετέρια η κοπέλα

Δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η κοπέλα που είχε συνάψει δεσμό με τον αστυνομικό, κατάγεται από την Δυτική Ελλάδα και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Μάλιστα το διάστημα αυτό και παρά του ότι τα μαθήματα παραδίδονται μέσω τηλεδιασκέψεων, η ίδια συνεχίζει να διαμένει στο νησί αφού παράλληλα εργάζεται σε καφετέρια της πόλης. Η ίδια, εμφανίζεται να μην προχώρησε σε καταγγελία στην υπηρεσία του αστυνομικού, αλλά το ίδιο όμως δεν έδειξαν διατεθειμένοι να πράξουν οι γονείς της, στους οποίους και το εκμυστηρεύτηκε φοβούμενη για τη ζωή της στο μέλλον.

Έξαλλοι οι γονείς της

Ο πατέρας της μάλιστα λέγεται πως προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα, καθώς ο αστυνομικός εξακολουθεί να παρενοχλεί την κόρη του και να καταγράφει τις κινήσεις της και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας με υπηρεσιακό όχημα και όταν εκείνη αποχωρεί από την εργασία της και πηγαίνει στο διαμέρισμά της στο Κανόνι, όπου και διαμένει.

Έρευνα για εταιρεία σεκιούριτι με πηλήκιο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καλούδης, το περασμένο καλοκαίρι κατήγγειλε ανώτερο εν ενεργεία αξιωματικό του νησιού πως «κρύβεται πίσω από εταιρεία σεκιούριτι που εκβιάζει μεγαλοξενοδόχους του νησιού για … αποκλειστική συνεργασία». Μάλιστα για το θέμα αυτό γίνεται ήδη ΕΔΕ από το αρχηγείο.

Οι 502 «κλεμμένες» δικογραφίες

Επίσης πρόσφατα ο κ. Καλούδης είχε καταγγείλει δημόσια και την πρωτοφανή «εξαφάνιση» 502 δικογραφιών από το πρωτοδικείο της Κέρκυρας. Μετά τις καταγγελίες του ο κ. Πλιώτα, ο εισαγγελέας του Α.Π παρήγγειλε έρευνα και μετά από αιφνιδιαστική εισβολή, μέρος αυτών εντοπίστηκε στο σπίτι γυναίκας στο χωριό Γαρούνα. Η γυναίκα αυτή δεν είχε ουδεμία επαγγελματική σχέση με τα δικαστήρια του νησιού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις