Site icon NewsIT

Χαροπαλεύει ο 16χρονος που “γάζωσαν” ληστές

14.12.2009 | 15:55
Χαροπαλεύει ο 16χρονος που “γάζωσαν” ληστές

Δύο άγνωστοι φορώντας κράνη και κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν  στις 8.30 το βράδυ

της Κυριακής σε κατάστημα ψιλικών στην πλατεία Κορυτσάς.
Ζήτησαν τα χρήματα του ταμείου. Στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρισκόταν η 22χρονη υπάλληλος κι ένας 16χρονος φίλος της ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία.  Εκείνοι τον πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιά. Εφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο αλλά  στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία. Εχει τραυματισθεί σοβαρά στην κοιλιά το πόδι και το χέρι.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε άλλη μία ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ επι της λεωφόρου ΝΑΤΟ. Δύο άτομα, πήραν 600 ευρώ απο το ταμείο, κι εξαφανίστηκαν.

Περιπολικό της Αμεσης Δράσης, λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισε μια μηχανή επι της λεωφόρου Νάτο.
Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτους τους επιβάτες της και προσπάθησαν να τους ελέγξουν. Ο οδηγός όμως πάτησε γκάζι ώστε να αποφύγει τον έλεγχο και το περιπολικό αρχισε να τους καταδιώκει. Κάποια στιγμή η μηχανή ανατράπηκε και τότε οδηγός και συνοδηγός άρχισαν να πυροβολούν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Τελικά οι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν με τα πόδια. Η μηχανή είχε κλαπεί από τη Νίκαια.
 
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν και στα τρία περιστατικά συμμετείχαν τα ίδια άτομα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version