Συγκατηγορούμενοι του κ. Παναγιώταρου είναι ακόμη τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα, μέλη της Χρυσής Αυγής για να τιμήσουν το Διγενή Γρίβα είχαν προγραμματίσει στις 18 Απριλίου 2010 συγκέντρωση και πορεία προς τη κεντρική πλατεία της Λάρισας. Η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας δεν επέτρεψε την πορεία και προσπάθησε να τους εμποδίσει.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν στην απόφαση αυτή της Αστυνομίας και άρχισε να πετούνε πέτρες προς στους αστυνομικούς οι οποίοι τους απώθησαν. Ο κ. Παναγιώταρος και τέσσερα ακόμη μέλη της Χρυσής Αυγής προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και σε βάρος του κ. Παναγιώταρου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της στάσης, ενώ στα τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής τους αποδόθηκαν τα αδικήματα της στάσης και της παράνομης οπλοκατοχής.
Τον Ιούνιο του 2013 εκδικάστηκε η υπόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, αλλά αναβλήθηκε, καθώς έπρεπε να ζητηθεί η άρση ασυλίας του κ. Παναγιώταρου.
Το αίτημα της άρσης της ασυλίας διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αυτή το διαβίβασε στη Βουλή, η οποία και θα αποφασίσει.
Να σημειωθεί ότι το αδίκημα της «στάσης» καταλογίζεται σε όποιον με πρόθεση συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθους που διαπράττει με ενωμένες δυνάμεις βιαιοπραγίες, κ.λπ., ενώ επιβαρυντική περίπτωση θεωρείται η οπλοφορία, η κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άρση ασυλίας των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα ζητήθηκε από την Βουλή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προφυλακίστηκε ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα
“Αρσακειάδες” οι χρυσαυγίτες στον αγιασμό της Βουλής – ‘Ολο το παρασκήνιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στα άδυτα της Κου Κλουξ Κλαν: Η οικογενειακή ζωή και οι τελετουργίες τους (ΦΩΤΟ)
Άφαντα τα όπλα της Χρυσής Αυγής – Έρευνες και σε 4 μοναστήρια