Site icon NewsIT

Έφυγε από πάνελ προεκλογικής εκπομπής ο Λαφαζάνης (VIDEO)

24.01.2015 | 19:41
Έφυγε από πάνελ προεκλογικής εκπομπής ο Λαφαζάνης (VIDEO)

Αν και έφτασε μέχρι το στούντιο του ΣΚΑΙ για να πάρει μέρος σε εκπομπή ενόψει των εκλογών το βράδυ της Παρασκευής, ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης επικαλέστηκε εχθρικό κλίμα και αποχώρησε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος στην τελευταία προεκλογική εκπομπή του ΣΚΑΙ το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τη Λιάνα Κανέλλη, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Μάκη Βορίδη και τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Όμως λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά, αρνήθηκε να μείνει στο πάνελ και αποχώρησε, όπως είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σια Κοσιώνη.

Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο, όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο στούντιο, της ζήτησε να τον προστατέψει από ένα εχθρικό, όπως το χαρακτήρισε πάνελ αλλά και από την ίδια.

«Μου είπε ότι μεροληπτώ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το γνωρίζει και διάφορες άλλες πολύ προσβλητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό μου» είπε η Σία Κοσιώνη και συνέχισε: «Είπε στον κ. Λαφαζάνη πως θα τηρήσω την τάξη σε αυτή τη συζήτηση, του διασφάλισα πως θα γίνει ομαλή συζήτηση, το αμφισβήτησε εντόνως και στη συνέχεια του είπα ότι αν πιστεύει πως είμαστε όπως μας χαρακτηρίζει γιατί ήρθε και μου ανακοίνωσε ότι φεύγει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version