Παρασκευή, 2 Αυγ.
26oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Που ψηφίζω και Exit polls

Εκλογές 2015 – Που ψηφίζω και Exit polls

Εκλογές 2015. Όποιος κόψει πρώτος το νήμα στις εκλογές 2015 της 20ής Σεπτεμβρίου έχει μπροστά του… μνημονιακό “γολγοθά”! Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα exit polls και τα αποτελέσματα εκλογών 2015, πριν πάτε στην κάλπη.

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου πλησιάζουν και ο Stoiximan.gr δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτό το μεγάλο εκλογικό ραντεβού προσφέροντας τις περισσότερες αγορές, σχετικές με την έκβαση της σημαντικής εκλογικής βραδιάς. Μέσω του ακόλουθου Infographic μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη μεταβολή που γνώρισαν οι προσφερόμενες αποδόσεις των κομμάτων αλλά και τη μεταβολή ενός πιθανού ποσοστιαίου αποτελέσματος για το κάθε κόμμα ξεχωριστά.
Διαβάστε περισσότερα.
Τα αποτελέσματα εκλογών 2015 τρομάζουν τους Ευρωπαίους… Οι εικασίες για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, για την έκβασή τους και για τα επακόλουθά τους, απασχολούν σχεδόν το σύνολο των αυστριακών εφημερίδων στα σημερινά φύλλα τους, στα οποία υπάρχει η σχετική ειδησεογραφία, σχόλια και αναλύσεις, ενώ χαρακτηριστική είναι η έκταση που δίνει στο θέμα η “Ντι Πρέσε”, αφιερώνοντας την πρώτη και τη δεύτερη σελίδα της (μεγάλου σχήματος) στις ελληνικές εκλογές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σε λειτουργία και ήδη ενημερωμένη για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι η εφαρμογή του ΥΠΕΣ «ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ». Στην ειδική εφαρμογή μπορεί κανείς να εισάγει τα στοιχεία του, ήτοι όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης. Ακολούθως, η εφαρμογή εμφανίζει στον ενδιαφερόμενο σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα θα ψηφίσει την 20η Σεπτεμβρίου 2015. Δείτε την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ εδώ.
Κρυφές δημοσκοπήσεις για τον νικητή των εκλογών: Οι κρυφές δημοσκοπήσεις από τα κομματικά επιτελεία δίνουν και παίρνουν για την τελικό νικητή των εκλογών 2015, καθώς σύμφωνα με τις επίσημες δημοσκοπήσεις η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας είναι οριακή.
Το εκλογικό ντέρμπι και η ισοπαλία αποτυπώθηκε σε όλες τις δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας ότι σημειώθηκε μετακίνηση ψηφοφόρων, μετά το δημοψήφισμα Ιουλίου και την επιβολή των capital controls. Διαβάστε περισσότερα
Exit polls: Tα πρώτα exit poll από τα κανάλια θα δείξουν τα ποσοστά των κομμάτων για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης. Τα exit poll θα μεταδοθούν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 7 το απόγευμα της Κυριακής με το κλείσιμο της κάλπης. Το υπουργείο Εσωτερικών μέσω της Singular Logic θα δώσει την ασφαλή εκτίμηση των εκλογών 2015  λίγο μετά τις 21: 00. Δείτε πως θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα exit poll.
Ένα… απρόοπτο λίγο πριν τις αυριανές εκλογές κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη… Με λάθη στα ονόματα των υποψηφίων της Δωδεκανήσου, έστειλε τα ψηφοδέλτια το κόμμα της Ένωσης Κέντρωων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου και να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το λάθος έγινε από τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, το οποίο έστειλε στη Ρόδο για όλο το νομό Δωδεκανήσου 150.000 ψηφοδέλτια με λάθη στη σειρά των ονομάτων των υποψηφίων.
Διαβάστε εδώ περισσότερα.
Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ
Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα EXIT POLLS
Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε