Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Πολάκης: Δέχθηκα το μεγαλύτερο προσωπικό bullying μετά τον Τσίπρα!

Εκλογές 2019 – Πολάκης: Δέχθηκα το μεγαλύτερο προσωπικό bullying μετά τον Τσίπρα!
Facebook

Προσωπικό μήνυμα με ευχαριστίες στους Χανιώτες ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν βουλευτή, αλλά και με καταγγελίες για πολιτικό μπούλινγκ ανάρτησε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Στο κείμενό του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμίτες,πλατανιανοι,σεληνιωτες ,Σφακιανοί ,Χανιώτες και εγώ απο τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικια του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του “νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων ” η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα χανια και στην Κρητη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετα τον Αλεξη τον Τσιπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ ,τη ν περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση .

ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις