Site icon NewsIT

Η Φωτεινή Πιπιλή μιλάει για το αποτέλεσμα όπως μόνο εκείνη ξέρει

26.01.2015 | 17:06
Η Φωτεινή Πιπιλή μιλάει για το αποτέλεσμα όπως μόνο εκείνη ξέρει

H Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο το γεγονός πως δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Α Αθηνών, μετά τα κακά αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας σε ένα από τα προπύργιά της.

Η πρώην γαλάζια βουλευτής ευχαρίστησε όλους εκείνους του φίλους που την ψήφισαν, λέγοντας χαρακτηριστικά “όπως μάθατε δεν κατάφερα να πάρω την τέταρτη έδρα”.

Δηλώνει υπερήφανη που “σε ένα μοναχικό από κομματικά και προσωπικά συστήματα δρόμο, κατάφερα σε αυτές τις τόσο δύσκολες για την νέα Δημοκρατία εκλογές να φτάσω τις 17.000! σταυρούς στην απαιτητική Α’ Aθηνών, χωρίς σπατάλες, χωρίς «στρατούς», χωρίς πληρωμένες καταχωρήσεις, χωρίς εκδηλώσεις και χωρίς να έχω κάνει ποτέ ρουσφέτι και κομπρεμί. Και για το τέλος θα το πω δημόσια”.

Η κα Πιπιλή δήλωσε πως ήταν η μοναδική βουλευτής της Α Αθήνας που δεν υπουργοποιήθηκε ποτέ, λέγοντας πως κυρίως αυτό έγινε γιατί εκείνη δεν το επεδίωκε, ενώ χαριτολογώντας σημείωνει: “για να είμαι ελεύθερη και ωραία χωρίς δεσμεύσεις”.

Στο κείμενό της καταλήγει πως πλέον απαλλαγμένη από τις ευθύνες του βουλευτή “μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να κάνω και καμιά τρελίτσα. Και πάλι ευχαριστώ πολύ”.

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Εκλογές 2015 – Δείτε εδώ τα αποτελέσματα ανά νομό
Greek election 2015 results: Greek legislative parliamentary election results

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version