Κυριακή, 4 Αυγ.
29oC Αθήνα

Η γυναίκα στην αγκαλιά του Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Η γυναίκα στην αγκαλιά του Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές βγήκαν φωτογραφία ο Αλέξης Τσίπρας και η Πορτογαλίδα ευρωβουλευτής Μαρίζα Ματίας.

Η 38χρονη ευρωβουλευτής του πορτογαλικού μπλόκου και εκ των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της Κουμουνδρούρου, έβγαλε φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια τις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.


Σε μια από τις φωτογραφίες εμφανίζονται ο Αλέξης Τσίπρας και η Μαρίζα Ματίας να παρακολουθούν γεμάτοι αγωνία τα αποτελέσματα των εκλογών. Άγχος τους κυρίως το αν ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία στη Βουλή ή όχι.

Εκτός από την κα Ματίας, τον Αλέξη Τσίπρα για την μεγάλη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρησαν κι άλλοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησαν για να δώσουν συγχαρητήρια ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ο υφυπουργός Εργασίας της γερμανικής κυβέρνησης Γεργκ Άσμουσεν καθώς και ο πρόδρος της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Εκλογές 2015 – Δείτε εδώ τα αποτελέσματα ανά νομό
Greek election 2015 results: Greek legislative parliamentary election results

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε