Site icon NewsIT

Ξάνθη: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σταμάτη για τα λάθη της ΝΔ – Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα!

20.01.2015 | 10:39
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε με σαφή τρόπο πως τάζει “φρούδες ελπίδες” στους πολίτες...

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19-01-2015) ο Υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κος Δημήτρης Σταμάτης, πραγματοποιώντας μια σύντομη επαφή με στελέχη και υποψήφιους Βουλευτής της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Κατά τη διάρκεια αυτής μεταξύ άλλων επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε με σαφή τρόπο πως τάζει “φρούδες ελπίδες” στους πολίτες που δεν μπορεί να ικανοποιήσει ενώ εμμέσως πλην σαφώς ανέφερε πως ο πρόεδρος του κ. Αλέξης Τσίπρας έχει έλλειμμα γνώσης γύρω από βασικά θέματα, παρά τη φιλοδοξία του να γίνει πρωθυπουργός, όπως τον αριθμό των μελών κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως η ΝΔ έκανε λάθη, τα οποία όμως είχε το θάρρος να τα αναγνωρίσει, αλλά και αδικίες οι οποίες θα αρθούν είτε άμεσα ή σταδιακά. Ερωτηθείς σχετικά διευκρίνισε πως μια από τις αδικίες που θα αποκατασταθούν άμεσα είναι η επαναφορά των επιδομάτων που λάμβαναν οι παλιννοστούντες και τα οποία καταργήθηκαν μέσα σε μια νύχτα, ενώ τόνισε πως και ο ΕΝΦΙΑ δημιούργησε αδικίες οι οποίες ωστόσο θα αρθούν σταδιακά μέσα στο 2015, όπως σημείωσε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Υπ. Επικρατείας ανέφερε πως βρίσκεται στην περιοχή στο πλαίσιο της προεκλογικής ενημέρωσης που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για μια “ουσιαστική παραβίαση του συντάγματος η οποία οδήγησε τη χώρα σε εκλογές”, αναφερόμενος στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και τη στάση που κράτησαν κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: thrakitoday.com

Tags:

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version