Site icon NewsIT

Τσίπρας – Κουτσούμπας μια φωτογραφία, 1.000 λέξεις – Δυο ξένοι στο ίδιο αεροπλάνο

21.01.2015 | 07:35
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ

Στα χειρότερά τους είναι οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και δεν είναι η φωτογραφία που προδίδει κάτι τέτοιο αλλά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές. Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκαν στην ίδια πτήση και η γλώσσα του σώματος λέει πολλά

Ένα καρέ δεν είναι αρκετό, σύμφωνα με τον “μικροπολιτικό” στα “Νέα” οι δυο πολιτικοί βρέθηκαν στην ίδια πτήση για Θεσσαλονίκη και κάθησαν με διαφορά μιας θέσης. Στη 10 ο Α. Τσίπρας, στην 11 ο Δ. Κουτσούμπας και … παραμένει άγνωστο εάν έτσι ήταν απ’ την αρχή.

Άγνωστο επίσης εάν οι δυο άνδρες είχαν έστω μια σύντομη συνομιλία μεταξύ τους.

Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ότι και οι δυο στη φωτογραφία μοιάζουν βυθισμένοι στις σκέψεις τους, έχοντας ίσως βρει ευκαιρία για μια ανάπαυλα απ’ τη μια ομιλία στην άλλη.

Αυτές οι ομιλίες πάντως άναψαν φωτιές μεταξύ των δύο κομμάτων.

Στη Θεσσαλονίκη οι δυο αρχηγοί μίλησαν με διαφορά μισής ώρας και 500 μέτρων, κάτι που θα επαναληφθεί και στην Αθήνα με τον ΣΥΡΙΖΑ να διοργανώνει την κεντρική του συγκέντρωση στην Ομόνοια και το ΚΚΕ στο Σύνταγμα αύριο το βράδυ.

Η κίνηση μάλιστα αυτή του ΚΚΕ, να κάνει τη συγκέντρωση την ημέρα που… παραδοσιακά ανήκει στην αξιωματική αντιπολίτευση, προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα μπήκαν για τα καλά στα χαρακώματα…

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version