Παρασκευή, 2 Αυγ.
35oC Αθήνα

Χειροπέδες σε υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής – Κατέβαζε αφίσες και πανό κομμάτων της Αριστεράς

Χειροπέδες σε υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής – Κατέβαζε αφίσες και πανό κομμάτων της Αριστεράς

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον. Έγινε καταγγελία στην Αμεση Δράση ότι ένα αυτοκίνητο με δυο άτομα γυρνάει στην περιοχή και κατεβάζει πανό του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο σημείο, έσπευσε περιπολικό το οποίο μπλόκαρε το αυτοκίνητο. Μετά από έλεγχο βρήκαν μέσα δυο πανό, ένα του ΣΥΡΙΖΑ και ένα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης 70 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα πτυσσόμενο γκλόμπ και ένα σπρέϊ πιπεριού.

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ο οποίος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής.

Ο συγκεκριμένος είναι και Πρόεδρος της 4ης Λαϊκής Αγοράς. Μαζί του συνελήφθη και άλλο ένα άτομο και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει όπως αναφέρει τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, της οποίας μέλη της με επικεφαλής υποψήφιο βουλευτή της, χτες το απόγευμα στο δήμο Καματερού κατέστρεφαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ, ενώ είχαν πάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού. Αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων της φασιστικής ΧΑ, που αποδεικνύει ότι μόνιμος στόχος της είναι τα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου αυτού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι τα φτωχά λαϊκά στρώματα αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους και στην κάλπη με ψήφο στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε