Ελλάδα

125 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Πολύ άσχημη μέρα για την Ελλάδα και την μάχη που δίνουμε με τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 125ο θύμα από τον ιό είναι ένας 63χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Θριάσιο.

Νωρίτερα είχαν γίνει γνωστοί οι θάνατοι ενός 90χρονου στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενός και ενός 88χρονου στην Θεσσαλονίκη που ήταν ασθενής με ΧΑΠ και υπερλιπιδαιμία και έφυγε από την ζωή στις 4:00 τα ξημερώματα. Επίσης, ένας 76χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερυθρός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα η έκθεση του Πανεπιστημίου της Γάνδης για τα Τέμπη - «Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
Τονίζεται ότι «η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Γάνδης δεν συμμετείχε στην ανάλυση του ίδιου του ατυχήματος ούτε στη συγγραφή της έκθεσης όπως εκδόθηκε από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 22