Ελλάδα

32ος Γύρος της Αθήνας την ερχόμενη Κυριακή – Οι λεπτομέρειες για τις εγγραφές

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί από τον δήμο Αθηναίων ο 32ος Γύρος της Αθήνας, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο λαϊκό μαζικό αγώνα δρόμου που γίνεται από το 1982 στην Αθήνα.

Ο Γύρος της Αθήνας, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), δίνει τη δυνατότητα σε όλους να τρέξουν ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στα ωραιότερα κτίρια και μνημεία της Αθήνας, χωρίς χρόνους και χρονόμετρα για τη χαρά της συμμετοχής και την ευεξία που δίνει η άθληση.

Φέτος, η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Συντάγματος στις 10 το πρωί και θα υπάρχουν δύο διαδρομές των 10χιλμ (εκκίνηση από το ύψος της Ερμού) και των 5χλμ (εκκίνηση από Λ. Αμαλίας – μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη).

Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος.

Στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 15 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2003), ενώ στα 5χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 12 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2006).

Οι κατηγορίες ΑμεΑ μπορούν να λάβουν μέρος και στις 2 ανωτέρω διαδρομές με τα ίδια ηλικιακά όρια.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 23:00, στο www.opanda.gr, ενώ την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές και για τις δύο διαδρομές στη γραμματεία του αγώνα, από 08:30 π.μ. έως 09:30 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Η παραλαβή των αριθμών, όσον αφορά στις ηλεκτρονικές εγγραφές, θα γίνεται από σήμερα 26 Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Ισόγειο – αίθουσα Κόντογλου, τηλ. 210-5284873 – 4, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00 και Σάββατο 09:00 – 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210 5284873 & 4.

Γραφείο Τύπου ΟΠΑΝΔΑ: τηλ.: 210 5284886, email: press@opanda.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Κολυδάς για το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Είναι η επαγόμενη ατμοσφαιρική δόνηση η αιτία;
Όταν υπάρχει απότομη και ακραία αλλαγή της θερμοκρασίας — για παράδειγμα, απότομα κύματα ψύχους ή καύσωνα — τότε δημιουργούνται ισχυρά ανοδικά ή καθοδικά ρεύματα αέρα
Βαλένθια 2
Ένας 30χρονος αναζητείται ως ύποπτος για τον θάνατο του λιμενικού στη Λέσβο - «Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την αυτοκτονία»
Η οικογένεια του λιμενικού που βρέθηκε κρεμασμένος, κατέθεσε επίσημη δήλωση με την οποία τίθενται δημόσια σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα στοιχεία που εξετάζονται γύρω από τον θάνατό του 29χρονου
Ο άτυχος 29χρονος λιμενικός που βρέθηκε απαγχονισμένος στη Λέσβο