Ελλάδα

375.000 στο περίμενε για σύνταξη και εφάπαξ ως και 4 χρόνια

Περίπου 4 δισ. χρωστάει το κράτος στους συνταξιούχους που βγήκαν σε σύνταξη, αλλά ακόμη ούτε σύνταξη έχουν εισπράξει, ούτε και εφάπαξ.

Το Ταμείο που … σπάει ρεκορ στις καθυστερήσεις είναι το ΙΚΑ με τους εργαζόμενους να ζητούν άμεσα προσλήψεις καθώς όπως λένε οι καθυστερήσεις θα φτάσουν και τα 7 χρόνια με τους ρυθμούς που ακολουθούνται σήμερα λόγω έλλειψης προσωπικού.

200.000 είναι οι συνταξιούχοι που βρίσκονται σε αναμονή από 6 μήνες ως και 4 χρόνια στο ΙΚΑ Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι στην απονομή συντάξεων το ΙΚΑ Εύβοιας έχει μόνο 3 υπαλλήλους που απασχολούνται στο τμήμα απονομής συντάξεων, ενώ οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 6.000.

Περισσότερες από 85.000 είναι οι επικουρικές συντάξεις που ακόμα δεν έχουν απονεμηθεί από το ΕΤΕΑ .
Στον ΟΓΑ, εκτιμάται ότι περισσότερες από 50.000 συντάξεις περιμένουν για έκδοση.

Στον ΟΑΕΕ υπάρχουν περίπου 21.000 συντάξεις που δεν έχουν απονεμηθεί ενώ στο δημόσιο εκκρεμούν 30.000 αιτήσεις .

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις σημειώνονται στο ΝΑΤ και στο επικουρικό ταμείο των εμποροϋπαλλήλων που σε περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης κυμαίνονται από 3-4 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η Δροσάκη δικαιώθηκε στη δουλειά της, όταν η Δανδουλάκη έδιωξε από την παράσταση τον Φιλιππίδη»
Δεν μίλησαν πολλοί άνθρωποι για την υπόθεση και δεν θα μιλήσουν και εύκολα» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την δικαστική διαμάχη των 2 ηθοποιών
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Λένα Δροσάκη
Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα: Ερημώνει η Αττική, πάνω από 30.000 ταξιδεύουν σήμερα με τα πλοία - Γεμάτα φεύγουν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ
Περισσότεροι από 60.000 εκδρομείς έχουν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών - Στο 100% η πληρότητα των λεωφορείων στα ΚΤΕΛ
Εκδρομείς στα πλοία 2