Site icon NewsIT

4+1 πεζόδρομοι για απολαυστικές βόλτες στο κέντρο

18.09.2023 | 07:01
4+1 πεζόδρομοι για απολαυστικές βόλτες στο κέντρο

Athens, Greece - June 14, 2017. People visiting Monastiraki square as seen from a high point of view. Akropolis and Plaka in the background

Η Αθήνα είναι εκείνη η πόλη που παρότι δεν σου περνάει από το μυαλό, έχει πολλούς πεζόδρομους για να τους περπατήσεις και να ανακαλύψεις την ομορφιά τους.

Μακριά από την βουή των πολυσύχναστων κεντρικών λεωφόρων, θα βρεις υπέροχα δρομάκια όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις με την ησυχία σου το φαγητό ή και το ποτό σου.

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια από τα πλακόστρωτα της πρωτεύουσας, που πρέπει σίγουρα να κανείς μια στάση στην επόμενη βόλτα σου.

Εξάρχεια: Τα Εξάρχεια είναι η γειτονιά που δεν κοιμάται ποτέ δίνοντας σου αναρίθμητες επιλογές διασκέδασης όταν βρεθείς στην περιοχή τους. Αν ανήκεις στους αναποφάσιστους ξεκινά από τον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, όπου θα βρεις μια πληθώρα από μαγαζιά για να διαλέξεις.

Ποικιλία από καφέ, μπίρες και κρασιά σε περιμένουν αν έχεις διάθεση για ένα χαλαρό ποτό, όπως και πεντανόστιμες πιτσαρίες, αλλά και ευφάνταστοι μεζέδες, αν η έξοδος σου καταλήξει τελικά σε φαγητό.

Κινήσου προς τον κοντινό πεζόδρομο της Μεσολογγίου σε περίπτωση που ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να πιεις ένα ποτήρι δροσερό τσίπουρο.

Σε οποίο μαγαζί τελικά κι αν καθίσεις τα γεμάτα ζωή Eξάρχεια σου εγγυώνται πως θα περάσεις σίγουρα καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version