Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

4η Ιουλίου… α λα ελληνικά! Εντυπωσιακοί εορτασμοί στην αμερικανική πρεσβεία [vid, pics]

4η Ιουλίου

Με την ερμηνεία των εθνικών ύμνων της Ελλάδας και των ΗΠΑ από λυρική καλλιτέχνιδα άρχισε στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, η εκδήλωση για τον εορτασμό της 242ης επετείου της 4ης Ιουλίου, Ημέρας Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.

Γιορτάστηκε απόψε, Τρίτη 03.07.2018, στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, η 242η επέτειος για την 4η Ιουλίου, Ημέρα Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.

«Οι πατεράδες μας εμπνεύστηκαν από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τον απελευθερωτικό αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας στην Ελλάδα», ανέφερε κατά την ομιλία του ο Τζέφρι Πάιατ.

Διαβεβαίωσε μάλιστα πως καθώς η Ελλάδα αρχίζει τη διαδικασία της ανάκαμψης, οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την πορεία της με κάθε μέσο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε επενδύσεις.

Το παρών έδωσαν σημαντικά πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας. Μεταξύ αυτών ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Τζούλη, αλλά και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης επίσης συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαριάνα Βαρδινογιάννη.

Επίσης, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς, η Λυδία Κονιόρδου, η Ελενα Κουντουρά, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Δημήτρης Βίτσας και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Από τη ΝΔ οι Κωστής Χατζηδάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Πλακιωτάκης, Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης, Βασίλης Κικίλιας, Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και οι εκπρόσωποι Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης και του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr από τους εορτασμούς στην αμερικανική πρεσβεία για την 4η Ιουλίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις