Site icon NewsIT

5.000 ευρώ από το ΕΒΕΠ για τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

22.10.2013 | 13:20
ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Με το ποσό των 5.000 ευρώ ενισχύσει τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΠ).

«Για κάθε Πειραιώτη, και όχι μόνο, το Δημοτικό Θέατρο είναι το στολίδι και το σύμβολο της πόλης, ένα τοπόσημο που στο πέρασμα του χρόνου διεσώθη και μπορεί με τη συμμετοχή όλων και πάλι να μεγαλουργήσει. Η αναγέννηση ενός εμβληματικού πνευματικού μνημείου, αποτελεί σίγουρα μία ευχάριστη παρένθεση στη δυσχέρεια των οικονομικών και ψυχολογικών δεδομένων και, ίσως, το έναυσμα της ανάτασης της πόλης και των κατοίκων του Πειραιά».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σήμερα και απέστειλε σχετικές επιστολές στον πρωθυπουργό, τον δήμαρχο και τους αρμόδιους υπουργούς.

Γνωστοποίησε δε ότι «στο πλαίσιο της συμμετοχής του εκάστοτε προέδρου του ΕΒΕΠ με την ιδιότητα του μέλους στην Εφορεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου, ως αρωγός κάθε πρωτοβουλίας που συμβάλλει στην προώθηση και προβολή της πόλης του Πειραιά, αποφάσισε ομόφωνα στην παρούσα χρονική στιγμή να ενισχύσει την πραγματοποίηση των εγκαινίων με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ. Το ΕΒΕΠ, επίσης, προτίθεται στο άμεσο μέλλον – και όσο τα οικονομικά του το επιτρέπουν – να ενισχύσει περαιτέρω το αποθεματικό κεφάλαιο για την απρόσκοπτη και υψηλού επιπέδου λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πραγματικό στολίδι – Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει και πάλι – Υπέροχες ΦΩΤΟ κ VIDEO

Στον δρόμο της αποκατάστασης το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης

Η Ορχήστρα της Λυρικής έκανε τα καράβια να χορεύουν στον Πειραιά! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι το νέο hot spot της Αθήνας – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Η πλατεία Κοτζιά…πρασίνισε – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Το “Central Park” της Αθήνας ετοιμάζεται πυρετωδώς στο Δέλτα Φαλήρου από το ίδρυμα Σ.Νιάρχος – ΦΩΤΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version