Ελλάδα

81% των Ελλήνων θεωρεί ότι η χώρα βαδίζει σε λάθος δρόμο! Αλλά συνεχίζουμε…

To 29% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν καλή ή μάλλον καλή την κατάσταση του νοικοκυριού τους, ενώ το 71% τη θεωρεί ότι είναι κακή έως πολύ κακή, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο.

Σχετικά με την απασχόληση το 99% των Ελλήνων, χαρακτηρίζει την κατάσταση κακή, ενώ ο μέσος όρος στην ΕΕ ήταν 78%. Για την επαγγελματική τους κατάσταση οι Έλληνες σε ποσοστό 55% την χαρακτηρίζουν κακή, ενώ μόνο το 22% εμφανίζεται ικανοποιημένο. Αντίθετα στην ΕΕ υπερτερούν σαφώς με 54% οι θετικές απαντήσεις έναντι 22% των αρνητικών.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στον Ιανό, σε εκδήλωση για τα Τέμπη: «Έξω οι αλήτες» από τον Καραμπελιά, πέταξαν τρικάκια εναντίον του
Η εκδήλωση είχε ως θέμα «την πολιτική τυμβωρυχία των Τεμπών» και ξεκίνησε με ομιλία του Γιώργου Καραμπελιά, εναντίον του οποίου ακούστηκαν συνθήματα
Συνθήματα έξω από τον Ιανό
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3