Site icon NewsIT

Aegean: Τα προβλήματα στη Microsoft δεν έχουν επηρεάσει τη λειτουργία μας – Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν πτήσεις

19.07.2024 | 13:07
Aegean: Τα προβλήματα στη Microsoft δεν έχουν επηρεάσει τη λειτουργία μας – Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν πτήσεις

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λειτουργεί σήμερα η αεροπορική εταιρεία Aegean παρά τα προβλήματα που εκδηλώθηκαν παγκοσμίως στα λειτουργικά συστήματα της Microsoft.

H Aegean σημειώνει πως τα προβλήματα σε συστήματα πληροφορικής της Microsoft που επηρέασαν και εταιρείες του κλάδου αερομεταφορών δεν προκάλεσαν σημαντικά θέματα στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της, «η AEGEAN ενημερώνει ότι, όπως αποτυπώνεται και σε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, λόγω των προβλημάτων σε πάροχο συστήματος antivirus, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις αερομεταφορές παγκοσμίως, χωρίς όμως να έχει επηρεαστεί σημαντικά η δική μας επιχειρησιακή λειτουργία.

Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί σε όλη την παγκόσμια αλυσίδα και σε συστήματα υποστήριξης, έχουν επηρεαστεί ορισμένες υπηρεσίες του site μας, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν και πτήσεις μας από και προς αεροδρόμια, των οποίων η λειτουργία έχει επηρεασθεί.

Οι επιβάτες μας μπορούν να ενημερώνονται από όλα τα επίσημα κανάλια της εταιρείας», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Tags: ,

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version