Ελλάδα

Αλλαγές στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ εν όψει αποκρατικοποίησης

Στην αλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ προχωρά το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), καθώς, κατέχοντας το 61% των μετοχών της εταιρείας, είναι ο βασικός μέτοχός της.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, στην οποία θα προταθεί για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, o Στέλιος Σταυρίδης.

Όπως αναφέρεται από το ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Σταυρίδης είναι διπλωματούχος μηχανολόγος του πολυτεχνείου της Ζυρίχης, με μεταπτυχιακές σπουδές σε διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά και διετέλεσε στέλεχος επιχειρήσεων με μακρά και πετυχημένη πορεία, σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα