Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Allou Fun Park: Ήθελαν να μας ρίξουν την ευθύνη, λέει ένας από τους τραυματίες

Allou Fun Park: Ήθελαν να μας ρίξουν την ευθύνη, λέει ένας από τους τραυματίες

Φορώντας ακόμη τη ματωμένη μπλούζα του και με επιδέσμους στο κεφάλι του, ένας από τους τραυματίες του Allou Fun Park μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 για τις στιγμές τρόμου που έζησε στο γνωστό λούνα παρκ. Δυο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. 

Ο 25χρονος νεαρός που τραυματίστηκε ελαφρά ενώ διασκέδαζε με φίλους του στο Allou Fun Park, το βράδυ της Τρίτης (06.09.2022), υποστήριξε ότι οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ προσπάθησαν να ρίξουν ευθύνες στην παρέα των τραυματιών, λέγοντάς τους ότι αυτοί φταίνε για το ατύχημα επειδή «σηκώθηκαν όρθιοι». Ο νεαρός διευκρίνισε πως ουδέποτε σηκώθηκαν όρθιοι αλλά κρατούσαν γερά σίδερα που βρίσκονται στα πλαϊνά του τρένου.

Ο νεαρός άνδρας είπε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ακίνδυνα, όμως το τρενάκι δεν φρέναρε ποτέ.

«Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στη στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη, στο νερό.

Έχω χτυπήσει στα πλευρά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στον ώμο μου. Μια κοπέλα έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και τρύπα στον πνεύμονα και ένα άλλο παιδί έχει ρήξη σπλήνας», ανέφερε ο νεαρός που τραυματίστηκε». 

«Από το πάρκο, ήρθαν εδώ μόνο και μόνο για να πιάσουν ένα παιδί από τα υπόλοιπα, στο οποίο να πουν και καλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ότι και καλά σηκωθήκατε εσείς στο τρενάκι και τέτοια. Ήρθαν για να μας δείξουν ότι και καλά φταίγαμε εμείς, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση γιατί εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά σε κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά για να σηκωθούμε, αλίμονο. Εμείς να διασκεδάσουμε πήγαμε», είπε ο νεαρός.

Οι επισκέπτες του λούνα παρκ κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο χώρο και ερεύνησε το περιστατικό του ατυχήματος προχωρώντας μάλιστα σε δύο προσαγωγές αυτή του υπεύθυνου βάρδιας του πάρκου αλλά και του νόμιμου εκπροσώπου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις