Ελλάδα

Ανοίγουν τρεις σχολές στο πολυτεχνείο – Στα άκρα η κόντρα

Η πιο κρίσιμη ημέρα, ειδικά για το Μετσόβιο και το Καποδιστριακό είναι σήμερα. Οι διοικητικοί υπάλληλοι εμμένουν στην απεργία, ωστόσο σήμερα ανοίγουν τρεις σχολές.

Πολιτικοί μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί επιστρέφουν στα μαθήματα από σήμερα με αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των φοιτητών. Επί της ουσίας από σήμερα θα λειτουργεί δηλαδή το … μισό ΕΜΠ.

Αντίθετα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών οι φοιτητές αποφάσισαν κατάληψη στη Νομική, το Φυσικό, το Μαθηματικό, το Χημικό, το Βιολογικό, το Παιδαγωγικό και η Πληροφορική.

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενώ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δε λειτουργούν οι διοικητικές υπηρεσίες έως την Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δικαστικοί λειτουργοί καθυστέρησαν να δώσουν έγκριση να ανοίξει ο ιατρικός φάκελος του Βασίλη Καλογήρου - Τη Δευτέρα οι καταθέσεις των γονιών του
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό του. Μυστήριο παραμένει η φαρμακευτική ουσία που ανιχνεύτηκε κατά τις τοξικολογικές εξετάσεις
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο