Ελλάδα

Απεργία διαρκείας οι λαϊκές – Δωρεάν διανομή προϊόντων μέχρι τις Ευρωεκλογές

Πανελλαδική απεργία διαρκείας θα συνεχίσουν οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών, ενώ ανακοίνωσαν και ότι θα διανέμουν δωρεάν τα προϊόντα τους μέχρι τις Ευρωεκλογές.

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου, επαγγελματίες και παραγωγοί διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στις 6:00 μ.μ. στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, ενώ τα κατά τόπους σωματεία όλης της χώρας θα διοργανώσουν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη. Επίσης θα γίνει δωρεάν διανομή προϊόντων στην Λαϊκή Αγορά του Γέρακα, οδός Μιαούλη στις 9 το πρωί.

“Έστω και την ύστατη στιγμή πριν την ψήφιση του Νόμου,ζητάμε από τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον
Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Βενιζέλο, να παρέμβουν στον Υπουργό Ανάπτυξης ή να ορίσουν κοινό εκπρόσωπο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος και να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση που θίγει τα εκατομμύρια των Καταναλωτών οδηγεί τις Λαϊκές Αγορές στον μαρασμό και την διάλυση εξουθενώνοντας την αγροτική οικονομία και τον αγροτικό κόσμο” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουρές στη λαϊκή του Περισσού για τη διανομή τροφίμων από παραγωγούς λαϊκών αγορών (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Έστησαν… λαϊκή στα διόδια – Τόνοι τροφίμων μοιράστηκαν στους οδηγούς ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Επιμένουν στις κινητοποιήσεις οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη στην Πάτρα: Άφησαν λουλούδια στον καταπέλτη του πλοίου όπου πέθανε η 47χρονη ναυτικός - Τι αναφέρουν λιμενικό και ΠΝΟ
Ο οδηγός της νταλίκας στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ σημειώθηκαν τρεις ακόμη συλλήψεις, μεταξύ των οποίων του καπετάνιου, του ύπαρχου και του υπεύθυνου για τον καταπέλτη
Η 47χρονη ναυτικός 1