Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Απόφαση ΣτΕ: Τι έχει να δώσει η κυβέρνηση πότε μπορούν να το πάρουν οι στρατιωτικοί

Απόφαση ΣτΕ: Τι έχει να δώσει η κυβέρνηση πότε μπορούν να το πάρουν οι στρατιωτικοί

Έχει κάτι το “πουγγί” της κυβέρνησης για να ανταποκριθεί όπως οφείλει στην τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας;

Πριν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση ,υπουργοί και αξιωματούχοι έλεγαν ότι ακόμη και η τρόϊκα τους είχε προειδοποιήσει ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να πληρώσουν τις δικαστικές αποφάσεις που θα προκύψουν από τις προσφυγές επαγγελματικών – κοινωνικών ομάδων.

Είναι βέβαιο ότι στην κυβέρνηση δεν είχαν πιστέψει και δεν είχαν υπολογίσει ότι στην …πρωτοπορία αυτών των νομικών διεκδικήσεων θα έβρισκαν τους στρατιωτικούς! Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν η πρωτοβουλία των στρατιωτικών να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη και τελικά να δικαιωθούν πονάει διπλά. Κι αυτό γιατί δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολιτικός αναλυτής ή δημοσκόπος για να καταλάβει ότι το κυβερνητικό “ντουέτο” έχει ένα τεράστιο ρήγμα στην δεξαμενή των στρατιωτικών ψηφοφόρων του. Η απόλυτη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ είναι μονόδρομος. Κι ας γκρινιάζουν όσο θελουν στο υπουργείο Οικονομικών κι ας ψάχνουν ήδη τα “μέτρα εκδίκησης”.

Περισσότερα στο onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε