Ελλάδα

Aποτελέσματα εκλογών και exit polls- Τι ώρα θα μάθουμε τους νικητές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία, ενώ απομένουν λίγες μόλις ώρες μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Χωρίς να λείψουν τα ευτράπελα, αλλά και περιστατικά με βιαιοπραγίες και καταγγελίες για την εκλογική διαδικασία, ξεκίνησε η εκλογική αναμέτρηση για τις Περιφέρειες και τους Δήμους αλλά και τις Ευρωεκλογές.
Τα Εxit polls, με τις εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα σε Δημοτικές, Περιφερειακές, καθώς και τις Ευρωεκλογές, θα παρουσιάσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στις 19:00 ακριβώς, ενώ όλα τα exit polls θα μεταδοθούν άμεσα και από το www.newsit.gr.
Περί τις 21:30 αναμένεται η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της SingularLogic.
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρόκειται να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση στη διάρκεια της νύχτας.
Για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, θα είναι δυνατή μια πρώτη εκτίμηση μετά τις 22:00 το βράδυ, ενώ ασφαλή αποτελέσματα και για την υπόλοιπη Ευρώπη θα έχουμε μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Δημοτικές εκλογές, τις Περιφερειακές εκλογές και τις Ευρωεκλογές

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαϊου και ΖΩΝΤΑΝΑ την Κυριακή μετά τις 19.00 τη ροή με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Δείτε εδώ στις 19.00 ακριβώς τα exit polls για τις Δημοτικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Διαβάστε επίσης:
Ευρωεκλογές 2014: Πού και πώς ψηφίζουμε – Τα exit polls και τα αποτελέσματα

Αποτελέσματα εκλογών – Τι ώρα θα μάθουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα των εκλογών

Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Στην Χαριλάου Τρικούπη η Αντιτρομοκρατική – ΦΩΤΟ NEWSIT

Εκλογές 2014: ”Βροχή” οι καταγγελίες για νοθεία – Δείτε τα βίντεο που βάζουν σε σκέψεις…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γενοκτονία των Αρμενίων: Χωρίστηκε από την αγκαλιά της μάνας του στα 5 του χρόνια – Τον περίμενε κάθε μέρα στον σταθμό της Λάρισας
Κάποια στιγμή, μετά από επτά χρόνια, είδε τον Σαρκίς στον σταθμό και τον αναγνώρισε από ένα σημάδι που είχε στο δέρμα του από τσίμπημα σκορπιού
Ο γιος του Σαρκίς Κασπαριάν, Αγκόπ διηγείται την ιστορία του πατέρα του