Ελλάδα

Athens Pride 2023: Πλημμύρισε κόσμο η πλατεία Κοτζιά – Παρόντες Σχοινάς, Μπακογιάννης, Γιατρομανωλάκης, Τσίπρας

Πλημμύρισε η πλατεία Κοτζιά από κόσμο που συμμετέχει στις εκδηλώσεις του φετινού Athens Pride στηρίζοντας τη διαφορετικότητα.

Πολύχρωμες σημαίες και πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει την πλατεία Κοτζιά ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλατεία Κοτζιά πέρασαν πολλοί πολιτικοί από διάφορα κόμματα. Ο κόσμος, ο οποίος στηρίζει τη γιορτή υπερηφάνειας θα κάνει πορεία στο Σύνταγμα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πλατεία Κοτζιά που έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις.

nor

Παρουσιαστής της βραδιάς είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ στη συναυλία που θα ακολουθήσει θα πάρουν μέρος η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μπέσυ Αργυράκη και η Χρύσα Κατσαρίνη.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα