Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Αύριο συζητείται η προσφυγή Αρβανιτόπουλου για τα πανεπιστήμια

Αύριο συζητείται η προσφυγή Αρβανιτόπουλου για τα πανεπιστήμια

Στις 12:00 το μεσημέρι συζητείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων η προσφυγή του υπουργείου Παιδείας κατά των ΑΕΙ με την οποία ζητά να χαρακτηριστεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων.

Ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη την Τετάρτη και ζήτησε να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών και του Πολυτεχνείου, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία τους την ερχόμενη Δευτέρα και να μη χαθεί το εξάμηνο.

Στο ΕΜΠ, πάντως, ο σύλλογος ΔΕΠ έλαβε απόφαση να ξεκινήσουν τα μαθήματα από την προσεχή Δευτέρα. Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες συντάσσουν πρόγραμμα εξετάσεων και πρόγραμμα εξεταστικής.

Πρόγραμμα μαθημάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι παραδόσεις από τη Δευτέρα, καταρτίζουν στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και τα τμήματα Φιλοσοφικής και Θετικών Επιστημών, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση αναμένεται να κινηθούν και άλλες σχολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην δικαιοσύνη ο υπουργός Παιδείας με εντολή Σαμαρά για ν’ ανοίξουν τα πανεπιστήμια!

Μητσοτάκης: Αυτοί είναι οι 4.000 που θα απολυθούν έως το τέλος το χρόνου – Σε αυτοδίκαιη αργία όσοι δεν απογράφησαν στα Πανεπιστήμια

Υπουργός Παιδείας σε πρυτάνεις: Ανοίξτε τα πανεπιστήμια με κάθε τρόπο

Πληρώνονται για να απεργούν οι διοικητικοί των Πανεπιστημίων!

Κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο στα ΑΕΙ που απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι – Φοιτητές μαζεύουν υπογραφές για να ανοίξουν τα πανεπιστήμια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε