Τετάρτη, 7 Αυγ.
32oC Αθήνα

Creta Palace: Ένας επίγειος παράδεισος για όλη την οικογένεια

Creta Palace: Ένας επίγειος παράδεισος για όλη την οικογένεια

Μοντέρνοι οικισμοί με bungalows υψηλής αρχιτεκτονικής, ονειρεμένοι τροπικοί κήποι με ψηλές αροκάριες και μία απέραντη παραλία, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την κρητική φιλοξενία και παράδοση στην πλέον αυθεντική τους έκφανση, στην γενέτειρα του Grecotel.

Σε απόσταση αναπνοής από την γραφική παλιά πόλη του Ρεθύμνου και με θέα στο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους, το Creta Palace είναι ένας επίγειος παράδεισος, που προσφέρει πολυτελή διαμονή και μία τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων για μεγάλους και παιδιά.

«Ζωγραφίζοντας» το τοπίο για μία μοναδική εμπειρία

Τι θα χρειαστείτε για να ζήσετε μία αυθεντική κρητική εμπειρία σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας; Η απαράμιλλη ομορφιά της φύσης και το μοναδικό κλίμα του νησιού, ήδη σας προδιαθέτουν για μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και εξερεύνησης μαγικών τοπίων.

Στο Ρέθυμνο, άλλωστε, κάθε γωνία διηγείται τη δική της ιστορία, μια ιστορία γεμάτη στοιχεία από την πλούσια κουλτούρα και τον ξακουστό πολιτισμό της Κρήτης. Έτσι, μία μικρή πλατεία, μία γραφική εκκλησία, ένα παραδοσιακό καφενείο και μερικά αυθεντικά μαγαζάκια, είναι αρκετά για να συνθέσουν το σκηνικό ενός γνήσιου κρητικού χωριού.

Φροντίζοντας για τις καθημερινές βουτιές σας

Το Creta Palace δεσπόζει στην παραλία του Πηγιανού Κάμπου Ρεθύμνου, η οποία φημίζεται για την ατελείωτη λευκή αμμουδιά της, καθώς και για τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της, τα οποία λάμπουν κάτω από τον κρητικό ήλιο.

Για τους λάτρεις της πισίνας, διατίθενται τροπικοί κήποι με πισίνες, μία ανάσα από την θάλασσα, καθώς και εσωτερικές και υπαίθριες πισίνες, βίλες με ιδιωτικές πισίνες και παιδικές πισίνες με νεροτσουλήθρες.

Ανακαλύπτοντας εκπληκτικές γεύσεις

Στο Creta Palace σας περιμένει ένα μοναδικό ταξίδι στις αυθεντικές κρητικές γεύσεις – και όχι μόνο! Όχι ένα, όχι δύο, αλλά εννέα εστιατόρια δημιουργούν μία ασύγκριτη γαστρονομική ποικιλία που θα σας συναρπάσει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα στα πακέτα διατροφής που προτιμάτε και να προετοιμαστείτε για μία άκρως απολαυστική εμπειρία αυθεντικών πιάτων και αποσταγμάτων!

Απολαμβάνοντας μοναδικές δραστηριότητες και υπηρεσίες

Θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, κολύμβηση, πινγκ-πονγκ, κανό, θαλάσσιο ποδήλατο, beach volley, ποδηλασία. Όποια αθλητική δραστηριότητα κι αν προτιμάτε, θα την βρείτε στο Creta Palace.

Στο ξενοδοχείο θα βρείτε, επίσης, ένα πολυτελές κέντρο ευεξίας με εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους άσκησης, γυμναστήριο, πισίνα για γυμναστική στο νερό, καθώς και χώρους για γιόγκα και ρυθμική αερόβια γυμναστική. Στο Elixir Beauty Spa, επίσης, διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος για υπαίθριο μασάζ.

Τα παιδιά δωρεάν

Στο Creta Palace, τα παιδιά έχουν την τιμητική τους, με δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονέων (για παιδιά έως 12 ετών), καθώς και ολόφρεσκα παιδικά γεύματα στα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο προσφέρεται για παιδιά όλων των ηλικιών, με μία ιδανική, άκρως ασφαλή παραλία, πολλές παιδικές πισίνες και μία ευρεία ποικιλία από οικογενειακά δωμάτια, σουίτες και βίλες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις