Ελλάδα

Δαθεσιμότητα: Αναρτήθηκαν στο ΑΣΕΠ οι προσωρινοί πίνακες υπαλλήλων 6 πανεπιστημίων

Τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, προς διαθεσιμότητα, κατάρτισε το ΑΣΕΠ, για το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Οι πίνακες καταρτίστηκαν κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού του εν λόγω υπουργείου.

Όπως επισημαίνεται, για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού, που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα άκρα! Κλειστά Πανεπιστήμια όλη την εβδομάδα αποφάσισαν οι διοικητικοί – Υπ. Παιδείας: Τα πανεπιστήμια θα ανοίξουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο

Κραχ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – 10 εβδομάδες απεργίας

Νέα απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ

Αρβανιτόπουλος: Όποιος παρεμποδίσει την είσοδο στα πανεπιστήμια θα συλλαμβάνεται!

Σε διαθεσιμότητα με τη “σφραγίδα” του ΣτΕ οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί 25% έως το έτος 2070 – Οι συνέπειες της δημογραφικής κρίσης και οι πιθανές λύσεις
«Αν η νέα γενιά αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, η σύνταξη στο μέλλον θα είναι μηδέν», η δραματική επισήμανση του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνου Τσακλόγλου
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας
Πρώην ποδοσφαιριστής διακινούσε την κοκαΐνη που εντοπίστηκε σε κοντέινερ με μπανάνες – Τα «μπλουζάκια» και οι διάλογοι των συναλλαγών
Από τις χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή με παραγγελίες και τις συνομιλίες των μελών του κυκλώματος, αποκαλύπτεται ότι η πελατεία αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές και γνωστούς ηθοποιούς
Το φορτίο κοκαΐνης που κατασχέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά
«Οι πολιτικές πλάτες και η βροχή δεν ξέπλυναν τίποτα» ξεσπά ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων στη Μάνδρα - «Ποιος θα πληρώσει για τους 25 νεκρούς;»
«Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, η αυτοδιοίκηση, τα υπουργεία, όλοι όσοι είχαν ευθύνη πριν το 2017, παρέμειναν στο απυρόβλητο» τονίζει ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων Μάνδρας
Η φονική πλημμύρα στη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 1