Ελλάδα

Δεσμεύει το 50% της ΑΣΠΙΣ το υπουργείο Οικονομικών

Το 50% της περιουσίας του ασφαλιστικού ταμείου της Ασπίς δεσμεύει με απόφασή του υπέρ του δημοσίου το υπουργείο Οικονομικών.

 Η απόφαση αυτή μπλοκάρει τη διαδικασία εκκαθάρισης, καθώς πλέον οι επόπτες εκκαθαριστές των εταιρειών του ομίλου αδυνατούν να ρευστοποιήσουν μέρος της εναπομείνασας περιουσίας της Ασπίς που ανέρχεται σε 130 εκατ. ευρώ προς όφελος των εργαζομένων και των ασφαλισμένων της Ασπίς.

Την απόφαση αυτή έλαβε το τμήμα εσόδων του ΥΠΟΙΚ, που ενέγραψε τα πιθανά έσοδα προς το δημόσιο από την περιουσία της εταιρείας, που ανέρχονται σε 150 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το 7χρονο κορίτσι στην Καλλιθέα πήγε να πιάσει μια μπάλα από το μπαλκόνι και πέρασε μέσα από τη τζαμαρία - Η νοσηλεύτρια θεία της προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία
«Έχασα το παιδί μου» ούρλιαζε η μητέρα του στο νοσοκομείο - Τραγική ειρωνεία πως η 7χρονη είχε σε λίγες ημέρες τα γενέθλιά του
Καλλιθέα
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνος Μενουδάκος
Όπως εξήγησε, η παραίτηση έγινε για «λόγους αμιγώς προσωπικούς που δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία της Αρχής και την εκτέλεση του έργου της»
Ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος 1